Maria Dragomiroiu are un obicei neobişnuit! Ce face artista cu părul după ce se tunde

Publicat: 18 mart. 2024, 12:23 Autor: Hermina Hagianu General

Maria Dragomiroiu a făcut în urmă cu ceva timp o dezvăluire care i-a luat prin surprindere pe fani. Mai exact, artista a explicat ce face cu părul, după ce îl tunde. Nu este un secret pentru nimeni faptul că interpreta de muzică populară are foarte mare grijă de podoaba capilară.

Maria Dragomiroiu şi-a impresionat fanii încă de când a păşit pentru prima dată pe scenă atât cu talentul său, cât şi cu apariţiile sale.

Ce face artista cu părul după ce se tunde

În cadrul unui interviu, cunoscuta interpretă a povestit ce face cu părul său, după ce îl tunde. Se pare că, artista preferă să nu arunce rămășițele, ci le pune în iarbă, pentru a fi în aer liber. De asemenea, aceasta a explicat că nu poate aruncat la gunoi ceva care i-a adus faimă și bucurie toată viaţa.

„Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă, cum fac alţii, din păcate. Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire! Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie? (…)

Îl strâng, îl fac păpuşele mici,  îl duc acasă şi o dată la o lună, îl tai pe iarbă. Părul nu se degradează foarte repede, degeaba l-aş arunca pentru că îl ia vântul, îl tai mărunt, am această plăcere, să tai acele păpuşele din părul meu cu foarfeca mărunt şi îl arunc în grădină, prin iarbă, oriunde, să fie în aer liber.”, a dezvăluit artista, pentru Click.ro.

Maria Dragomiroiu, a trecut prin clipe grele din cauza fostului soţ

Maria Dragomiroiu nu a dus o viață chiar atât de ușoară. La vârsta de 20 de ani, artista s-a căsătorit. Credea că va avea o viaţă fericită alături de soţul ei, însă lucrurile nu au stat nici pe departe aşa. Cântăreaţa a mărturisit că problemele au intervenit din cauza fostei soacre care era o femeie extrem de rea.

„Cred că din cauza soacrei s-a întâmplat, ea fiind o femeie foarte rea. A fost bine cât am fost la început. Problemele au apărut în momentul în care eu am vrut să evoluez. Toată viața mea am vrut să fac ceva.

Eu am fost motorul familiei. Lui îi plăcea foarte mult să stea la televizor, să se uite la videouri. Nici asta nu m-a deranjat. Îl deranja pe el pentru că eu plecam în spectacole. Luam trenul și plecam unde eram chemată. Aici a început ruptura noastră pentru că el nu a putut să țină pasul cu mine”, a declarat Maria Dragomiroiu în cadrul unei emisiuni TV. (VEZI AICI MAI MULTE DETALII)

 

Sursă foto: social media

Publicat: 18 mart. 2024, 12:23 Autor: Hermina Hagianu General
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×