Zodia care va întâlni o persoană foarte specială. Mihai Voropchievici, previziuni rune: Vine și o reușită profesională în următoarele zile

Publicat: 05 mart. 2024, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
Zodia care va întâlni o persoană foarte specială. Mihai Voropchievici, previziuni rune: Vine și o reușită profesională în următoarele zile

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru următoarea perioadă. Numerologul spune că o zodie e cea mai norocoasă dintre toate. O dorinţă pe care o avea de ceva vreme devine realitate, iar totul se va transforma în jurul ei. Află previziunile complete în rândurile de mai jos.

Numerologul Mihai Voropchievici aduce vești bune pentru o zodie Se pare că acești nativi sunt cei mai norocoși dintre toți.

Previziuni zodia Vărsător

Nativii zodiei Vărsător vor avea parte de o perioadă benefică. Cei născuţi sub acest semn zodiacal demarează noi acțiuni pe care le vor duce la bun sfârşit cu succes.

Reușesc ceea ce visau de multă vreme. Și mai mult de atât, vor avea parte și de o întâlnire interesantă cu o persoană care le va da încrederea pe care și-au pierdut-o la un moment dat.

„Vor demara noi acțiuni. Vor avea parte de o activitate profesională reușită și de o realizare materială pozitivă. O întâlnire cu o persoană mai în vârstă vă dă încredere în viață și nu vă face să ezitați la toate aceste porniri pe care le aveți voi în suflet”, spune Mihai Voropchievici.

Previziuni zodia Peşti

Pentru nativii din zodia Pești, următoarele zile vin însă cu o alegere. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt neliniștiți, ezită mult și sunt și în rivalitate cu cineva.

Sfatul numerologul pentru ei este să reflecteze bine înainte să acționeze. Să nu le pară rău apoi.

„Au o săptămână în care sunt nevoiți să facă o alegere. Sunt ezitanți. Sunt prinși de neliniști. Au o persoană cu care rivalizează și sfatul Semilunilor este: Reflectați înainte de a acționa”, adaugă numerologul, potrivit news18.ro.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 05 mart. 2024, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×