Zodiile care își întâlnesc marea dragoste! Mihai Voropchievici, previziuni rune: Li se schimbă viața în luna martie

Publicat: 04 mart. 2024, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
Zodiile care își întâlnesc marea dragoste! Mihai Voropchievici, previziuni rune: Li se schimbă viața în luna martie

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul complet pentru perioada următoare. Numerologul spune că două zodii își întâlnesc marea dragoste. Viața lor se poate schimba total în luna martie, din numeroase puncte de vedere. Află previziunile complete în rândurile de mai jos.

Numerologul Mihai Voropchievici spune că o zodie e pusă pe fapte mari, iar alți nativi au noroc în dragoste.

Previziuni zodia Săgetător

Nativii zodiei Săgetător îşi pot întâlni marea dragoste. Ies în evidență, iar dragostea le dă putere.

Se anunță schimbări importante pentru ei, dar și întâlniri interesante. Important este să știe când să facă primul pas, dacă vor ca lucrurile să meargă aşa cum îşi doresc.

„Săgetătorii vor ieși în evidență în cadrul acestei săptămâni. Dragostea, prietenia vă vor umple viața. Aveți parte de multe schimbări rentabile. Vă bucurați de revederea unei persoane care v-a lipsit o perioadă de timp din viața voastră. Se anunță noi relații amicale cu condiția ca voi să faceți primul pas, spune Mihai Voropchievici.

Previziuni zodia Capricorn

Şi pentru nativii zodiei Capricorn, numerologul vine cu veşti bune. Cei născuți sub acest semn zodiacal au și ei noroc în dragoste și pot să își întâlnească sufletul pereche.

La fel ca și Săgetătorul însă, Capricornul ar fi bine să facă un pas înainte și să lase pasivitatea deoparte, dacă vrea rezultate concrete.

„Capricornii vor demara o nouă acțiune săptămâna trecută. Cei singuri își pot întâlni perechea. Este cazul să lăsați de-o parte pasivitate și să faceți ceva în acest sens”, adaugă numerologul, potrivit news18.ro

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 04 mart. 2024, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×