Mistere antice dezvăluite de Mihai Voropchievici. Cum își măreau bustul femeile de acum 2000 de ani

Publicat: 08 mart. 2024, 10:20 Autor: Loredana Dumitrașcu Life
Mistere antice dezvăluite de Mihai Voropchievici. Cum își măreau bustul femeile de acum 2000 de ani

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, lista cu lucrurile neobișnuite pe care le făceau strămoșii noștri.

”Oamenii de atunci erau mai puțin excentrici, cu toate acestea, dețineau niște informații interesante pentru om. Multe de atunci, de sute sau chiar de mii de ani, au ajuns și acum”, a spus numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

”Zice că, femeile au folosit plumbul și sulful pentru a vopsi părul, din Antichitate.

Mistere antice dezvăluite de Mihai Voropchievici

Dacă Dumnezeu nu ne dădea femeia, nu vedeam nici iadul, nici raiul.

Tentația de a-și mări bustul exista și în acea perioadă. Pe atunci foloseau ca material bile din sticlă, cauciuc măcinat. Se făceau operații și pe vremea aceea. Prima operație de implant a fost făcută în 1895”, a mai spus numerologul.

”Se foloseau foarte mult extrementele animalelor pentru a vindeca și trata boli. Erau de părere, în Grecia Antică, că bălegarul de crocodil ar putea fi un contraceptiv eficient.

În schimb, în Egiptul Antic, războinicii aplicau excremente de animale pe rănile lor.

În Scoția, de exemplu, se foloseau extrementele de oaie pentru tratarea variolei și cele de porc adjuvante pentru a opri sângerarea nazală”, a mai precizat maestrul Voropchievici.

Din cele mai vechi timpuri s-au încercat tot felul de lucruri, alte metode aplicative de medicină.

Publicat: 08 mart. 2024, 10:20 Autor: Loredana Dumitrașcu Life
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă