Zodia care va trece printr-o zi grea. Mihai Voropchievici, previziuni rune: Furtună în viața ei, joi, 29 februarie

Publicat: 29 feb. 2024, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
Zodia care va trece printr-o zi grea. Mihai Voropchievici, previziuni rune: Furtună în viața ei, joi, 29 februarie

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor. Numerologul spune că o zodie a tras o carte foarte proastă. Se anunță o zi grea pentru ea, din mai multe puncte de vedere. Află în rândurile de mai jos previziunile complete.

Numerologul Mihai Voropchievici spune că nu toate zodiile o duc chiar atât de bine. Unii nativi ar fi bine să se înarmeze cu răbdare.

Previziuni zodia Berbec

Cei născuţi sub semnul zodiacal Berbec au tras o carte neutră. Acest lucru înseamnă că unii nativi vor avea parte de linişte. Aleg să fie singuri, să se gândească la ceea ce își doresc și asta le va prinde foarte bine.

S-ar putea să primească și niște sfaturi importante de la oameni cu mai multă experiență. Ar fi bine să le ia în considerare.

„Berbecul are o carte neutră, 13 cenușiu. Simbolizează timpul, înțelepciunea și puterea de reflecție pentru săptămâna următoare. Ai nevoie de puțină liniște. Te retragi în singurătate sau alături de persoane mai în vârstă de la care poți beneficia de sfaturi importante. Încercați să dați dovadă de mai multă înțelepciune”, spune Mihai Voropchievici.

Previziuni zodia Taur

Nativii din zodia Taur sunt cei care au tras o carte proastă. Cei născuți sub acest semn zodiacal au parte de o zi furtunoasă din mai multe puncte de vedere.

Are loc o situație bulversantă, vor fi furioşi și de asemenea, pot să ajungă și în centrul anumitor scandaluri.

„Pentru Taur se anunță furtuna. Te bulversează o situație. Ești plin de furie, cauți dispute cu cei din jur și simți că orgoliul tău e rănit. Ești un cazan de nervi. Din cauza acestor stări, într-o relație, ruptura poate să fie violentă”, adaugă numerologul, potrivit news18.ro.

 

Sursă foto: colaj CIAO

Publicat: 29 feb. 2024, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă