Mihai Trăistariu şi-a făcut testamentul! Artistul a decis ce se va întâmpla cu averea lui când el nu o să mai fie: „Am încă două planuri importante”

Publicat: 06 mart. 2024, 17:20 Autor: Hermina Hagianu General

Mihai Trăistariu a luat o decizie importantă cu privire la averea pe care a reuşit să o strângă de-a lungul anilor. Nu mai este un secret pentru nimeni că artistul a investit sume importante de bani în câteva afaceri care nu i-au adus profituri mari, însă are de gând să mai pună pe picioare încă două. Interpretul care are 47 de ani s-a gândit şi ce va scrie în testament.   

În prezent, Mihai Trăistariu este implicat în afacerea pe care o are în domeniul imobiliar. Totuși, artistul nu vrea să se oprească aici și își dorește ca, în următorii ani, să strângă o avere de un milion de euro şi din alte investiţii.

„Lumea mă întreabă cui vreau să las toată averea, că eu vreau ca până la 60-70 de ani să am cinci milioane de euro. La mama au fost 15 frați și la tata zece. Eu am 216 verișori, dar cunosc doar 20. Probabil în fiecare lună se mai naște câte o rudă. Un milion de euro chiar l-aș împărți la rude. Acum îmi dau seama, la 60 de ani nu vor fi vreo 500?

(…) E clar că frații vor primi, dar nu musai fraților, cât copiii și niște rude. Vreau să îi iau pe toți la grămadă, să facem o chestie. Eu mai am o variantă, de asta spuneam de un milion de euro. Dacă ar fi să fie, eu spun ipotetic. Eu de fiecare dată când visez frumos, se întâmplă. Eu trebuie doar să visez frumos și se întâmplă. Eu am încă două planuri importante pentru când voi face un milion de euro. Vreau să fac un centru de cercetare care să trateze cancerul. Mi-au murit părinții de cancer și mi-am jurat mie că trebuie să se găsească leacul. Deja pe la cancerul de sân se mai tratează, de acolo vom vedea.”, a declarat Mihai Trăistariu la Xtra Night Show.

Ce afaceri vrea să mai facă artistul

În continuare, Trăistariu a mărturisit că vrea să înființeze un centru de cercetare pentru tratarea cancerului și va deschide un centru pentru animalele fără stăpân.

„Eu am încă două planuri importante pentru când voi face un milion de euro. Vreau să fac un centru de cercetare care să trateze cancerul.

Mi-au murit părinții de cancer și mi-am jurat mie că trebuie să se găsească leacul. Deja pe la cancerul de sân se mai tratează, de acolo vom vedea. Vreau să fac tot așa un centru pentru animale, o chestie de îngrijiri de protecție, care tot așa va costa (…) Asta vreau să fac pentru bolnavii de cancer, pentru că mă obsedează chestia asta și animalele. Sunt două în plan”, a mai spus cunoscutul cântăreț.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 06 mart. 2024, 17:20 Autor: Hermina Hagianu General
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×