Mihai Trăistariu, dezvăluiri teribile despre tatăl său. Copilăria artistului a fost marcată e bătăile bărbatului: „Aproape că m-am bucurat când a murit”

Publicat: 26 feb. 2024, 13:34 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Mihai Trăistariu este un artist cunoscut în România, însă în ultimii ani a atras atenţia mai mult prin prisma declaraţiilor sale controversate decât prin muzică. Recent, acesta a vorbit despre o perioadă din viaţa lui pe care ar vrea să o uite. Tatăl cântăreţului a fost un bărbat dur și agresiv, iar amintirea lui îi provoacă şi acum durere.

Mihai Trăistariu nu a ascuns faptul că nu a avut o relaţie bună cu părintele lui. Bărbatul şi-a tetorizat familia ani la rând. Mama cântăreţului a fost victima violenţei, însă a acceptat acest tratament pentru că nu avea unde să plece cu copiii.

Mihai Trăistariu: O lega de calorifer, o trântea pe jos, o tăvălea, o trăgea de picior”

Artistul recunoaşte că şi-a dorit tot timpul să scape din casa groazei, însă situaţia financiară a familiei nu îi permitea să plece.

„Am simțit o tristețe profundă când a murit mama. Când a murit tata, nu am simțit, pentru că taică-miu a bătut-o pe mama de a năucit-o, nu știu de ce. Nu s-au înțeles neam. Eram prin liceu, îmi amintesc niște bătăi, cum o lega de calorifer, o trântea pe jos, o tăvălea, o trăgea de picior. N-am să uit, ceva criminal. Nu se înțelegeau neam, nu știu de ce au mai stat.

Mama stătea că avea patru copii și nu putea să ne susțină financiar. A rezistat eroic. Pe el, aproape că l-am urât, deși acum mi-aș dori să îl cunosc și să vorbesc altfel cu tata. Nu știu de la ce se băteau ca chiorii, el pe ea”, a mărturisit Mihai Trăistariu, pentru WowNews.

Declaraţiile cântăreţului nu s-au oprit aici. Acesta a recunoscut că s-a bucurat când tatăl lui a murit. Artistul susține că a trăit o eliberare și totodată a conștientizat că mama lui a rămas liberă fără a fi supusă zilnic la bătăilor crunte.

„Aproape că m-am bucurat când a murit, a murit de cancer când eram mai mici, iar mama a rămas liberă. Când a murit mama, eu am moștenit vocea, blândețea, trăsături de la ea, am suferit o lună, m-am închis în mine, nu am mai crezut în Dumnezeu”, a mai continuat Mihai Trăistariu.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 26 feb. 2024, 13:34 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă