„Nu mi-a fost greu să mănânc pateu pe pâine!”. Cine este celebra artistă care face această mărturisire?

Publicat: 14 mart. 2024, 12:50 Autor: ileana.ghinea General
„Nu mi-a fost greu să mănânc pateu pe pâine!”. Cine este celebra artistă care face această mărturisire?

Există oameni care sunt dispuși să facă sacrificiul suprem pentru a obține ceea ce-și doresc. Avem o sumedenie de exemple de artiști recunoscuți la nivel mondial, actori de la Hollywood care au trăit pe străzi și au mâncat din tomberoane, au spălat vase sau au lucrat ca și picoli în restaurante de lux, au avut răbdare și până la urmă le-a reușit.

Într-o astfel de situație se regăsește și una dintre cele mai cunoscute și iubite creatoare de conținut din România, Amme, care-și amintește cât de greu i-a fost începutul în București și cum nu s-a dat nicio secundă bătută.

“La începuturile mele în București am lucrat într-o cafenea, am fost ospătăriță. N-a fost deloc ușor. Când veneam și stăteam la muncă 14 ore pe zi, mi se umflau picioarele, eram  doar 2 pe tură și era arhiplin. Nu aveam timp să mănânc și știam că a doua zi o iau de la capăt. Dar să știi că mă motivam zilnic, sunt o fire foarte descurcăreață și prietenoasă și nu-mi plăcea să mă plâng. Reușeam să mă bag pe sub pielea tuturor, eram veselă, spontană și trecea timpul.

Când am ajuns în București a fost interesant. Credeam că vocea de la metrou care spunea `Atenție, se închid ușile` era o doamnă care spunea mereu asta la job (râde, n. red.). Ușor nu a fost însă îmi doream atât de mult să reușesc în viață, să-mi ajut familia, să fac ce îmi place încât nu simțeam tot greul care mă apăsa.

Am schimbat 5-6 cămine, țin minte că aveam gândaci și în haine, dar eram fericită. Făceam promoții în timpul liber ca să câștig niște bănuți, îmi făcusem o gașcă la facultate cu care petreceam timpul liber și m-am descurcat. Eu, având o condiție modestă acasă, nu am simțit că era prea greu să am 100 lei pe săptămâna și să mănânc pateu cu pâine. Eram fericită, dar mereu îmi doream mai mult”, declară artista.

Astăzi își amintește cu drag de acele vremuri și mulțumește Divinității pentru minunile pe care le trăiește. Are o carieră înfloritoare, o comunitate online care o urmărește, și o familie senzațională, un soț care o iubește și pe care îl iubește nespuns.

Publicat: 14 mart. 2024, 12:50 Autor: ileana.ghinea General
Pe aceeași temă
×