Doliu în lumea politică. Fostul premier a murit de coronavirus

Publicat: 06 Apr. 2020, 14:37 News

Este doliu în lumea politică a Libiei. Fostul premier Mahmoud Jebril s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani din cauza coronavirusului.

Decesul fostului premier al Libiei, Mahmoud Jebril, a fost confirmat de NFA – Alianța Forțelor Naționale în data de 5 aprilie 2020, adică ieri, arată Cancan.

Fostul premier făcuse testul pentru COVID-19 la sfârșitul lunii martie și a ieșit pozitiv. Bărbatul a fost prim-ministru în 2011, timp de opt luni de zile, după ce a izbucnit revoluția care l-a înlăturat de la puterea pe dictatorul libian Muammar Gaddafi.

Celebrul designer Sergio Rossi a murit din cauza coronavirusului

El era creator al mărcii de lux de încălțăminte, avea un brand propriu și donase unui spital din Milano, care se află în luptă cu virusul venit din China, 100.000 de euro. La vârsta de 85 de ani, Sergio Rossi a pierdut lupta cu viața din cauza coronavirusului, arată Viva.

De câteva zile, designerul era internat în spitalul din Cesena, zona Emilia-Romana, o zonă foarte afectată de pandemia de COVID-19. Joi seara, el a murit.

„El făcea parte dintre fondatorii cartierului de încălţăminte de lux pentru femei în regiunea Forli şi Cesena la mijlocul secolului al XX-lea”, a declarat Luciana Garbuglia, primarul oraşului San Mauro Pascoli.

„Este o pierdere enormă pentru comunitatea noastră. Sunt tristă că ne-a părăsit în acest fel”, a scris primarul pe Facebook.

Publicat: 06 Apr. 2020, 14:37 News
Pe aceeași temă