Ai acasă moneda de 50 de lei cu chipul lui Alexandru Ioan Cuza? Ești bogat! Cu cât se vinde acum

Publicat: 14 apr. 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu News
Ai acasă moneda de 50 de lei cu chipul lui Alexandru Ioan Cuza? Ești bogat! Cu cât se vinde acum

Suma colosală cu care se vinde moneda lui Cuza de 50 de lei. Dacă ai cumva acasă o monedă de 50 de lei cu chipul lui Alexandru Ioan Cuza ești bogat. Iată cu ce sumă se vinde în acest moment.

Este bine de știut că, monedele vechi, care datează încă din timpul marilor voievozi ai țării noastre, te pot îmbogăți peste noapte. Ele se vând la sume colosale, iar internetul este plin de astfel de anunțuri. Tocmai de aceea, este bine să verifici atent prin sertarele bunicilor.

Poate ai norocul să dai de vreo monedă veche extrem de valoroasă, la fel ca cea de 50 de lei cu chipul lui Alexandru Ioan Cuza pe ea.

Suma colosală cu care se vinde moneda lui Cuza de 50 de lei

Mai mult, colecționarii evaluează o astfel de monedă la un preț colosal. Lucru care te poate ajuta să îți schimbi substanțial statutul financiar, dacă o ai cumva pe acasă. Ei bine, prețul la care ajunge o astfel de monedă ajunge la suma de 100.000 euro conform unui anunț de pe OLX.

Este chiar adevărat! „Monedă 50 lei, din 1994 cu Alexandru Ioan Cuza, preț 100.000 euro. Moneda nu a fost curățată cu nicio substanță, este în stare bună, după cum se poate observa.”, menționează anunțul respectiv.

Publicat: 14 apr. 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu News
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×