Doi tineri au abuzat sexual o tanara la un majorat. Ce pedepse au primit acestia

Publicat: 22 Oct. 2019, 17:43 Life
Doi tineri au abuzat sexual o tanara la un majorat. Ce pedepse au primit acestia

O fata de 19 ani a trecut printr-un cosmar de nedescris in timp ce era la un majorat de-al unei prietene.

Doi tineri au abuzat sexual o tanara. Fapta de neiertat s-a petrecut in urma cu un an, in Topoloveni – Arges, insa pedeapsa au primit-o abia acum.

Ambii violatori au primit pedepse definitive, unul dintre ei fiind condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare, iar celalalt a fost trimis intr-un centru educativ pentru ca la data agresiunii era minor.

Doi tineri au abuzat sexual o tanara

Instanţa de apel a redus cu un an si jumatate pedeapsa pronuntata anterior de Judecatoria Topoloveni in cazul lui Vasile – Ionut Tescan, impotriva careia inculpatul a declarat apel.

„Desfiinţează în parte sentinţa penală apelată şi rejudecând (…) reduce pedeapsa principală de la cinci ani închisoare, la trei ani şi şase luni închisoare. Menţine restul sentinţei penale apelate. Deduce la zi arestul la domiciliu pentru inculpaţii Teşcan Vasile – Ionuţ şi Bratu Gelu-Claudiu”, se arata in sentinta Curţii de Apel Pitesti pronuntata pe 17 octombrie, potrivit adevarul.ro.

Tot instanta a respins apelul declarat impotriva aceleeasi sentinte de celalat inculpat Gelu-Claudiu Bratu, zis „Cazache”, care la data faptelor era minor (17 ani).

Acesta a ramas cu masura educativa privativa de libertate a internarii intr-un centru educativ timp de trei ani ani si a fost obligat la plata sumei de 3000 lei, reprezentand cheltuieli de judecata, catre tanara abuzata.

Publicat: 22 Oct. 2019, 17:43 Life
Pe aceeași temă