Directorul de la Protectia Copilului a demisionat. Este cel care a facut declaratiile revoltatoare in cazul fetei violate din Galati

Publicat: 06 aug. 2019, 14:01 Autor: Simona Ciao.ro
Directorul de la Protectia Copilului a demisionat. Este cel care a facut declaratiile revoltatoare in cazul fetei violate din Galati

Directorul adjunct al DGASPC Galati, Ciprian Groza, a demisionat in decursul zilei de azi.

Directorul de la Protectia Copilului a demisionat. In decursul zilei de ieri, o minora in varsta de 14 ani a fost gasita pe strazile din Galati plina de sange, iar politistii au actionat abia dupa ce trecatorii au intervenit.

Ciprian Groza, directorul adjunct al DGASPC Galati, Ciprian Groza, a declarat la scurt timp dupa ca fata nu a fost violata, dupa cum a pretins, ci ca a intretinut relatii sexuale in mod consimtit.

Directorul de la Protectia Copilului a demisionat

S-a aflat cine sunt politistii din Galati

„O minoră dintr-un centru de plasament a plecat cu învoire în oraș, a ajuns la prietenul ei, unde au întreținut relații sexuale, a urmat acea hemoragie pentru care a fost intrenată și a fost operată. Cel mai important e ca este în afara oricarui pericol”, a declarat Ciprian Groza, director adjunct al DJPC Galati, conform Antena3.

Astazi, insa, presedintele Consiliului Judetean, Costel Fotea, a anuntat ca Ciprian Groza a demisionat dupa ce Fortea i-a cerut demisia in regim de urgenta iar imediat dupa a declansat o ancheta de urgenta.

„Toată declaraţia este una revoltătoare şi a şi condus la cererea demisiei. I-am cerut demisia în regim de urgenţă, demisie pe care şi-a înaintat-o.

Este o declaraţie revoltătoare, inacceptabilă şi nu am să accept aşa ceva, o astfel de declaraţie a unui conducător de instituţie, mai ales când este vorba de Direcţia pentru Protecţia Copilului, când este vorba de copii care trebuie protejaţi.

Luni, am dispus o anchetă la DGASPC pentru a vedea ce s-a întâmplat acolo şi dacă se fac vinovate şi alte persoane în legătură cu această situaţie nedorită. După ce voi avea rezultatul anchetei, nu voi ezita să iau măsuri indiferent cine va fi implicat acolo.

Este o situaţie regretabilă, un copil de 14 ani care are nevoie de protecţie, iar noi trebuie să protejăm aceşti copii”, a spus Costel Fotea, potrivit Antena3.

Publicat: 06 aug. 2019, 14:01 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă