Dinca a povestit ce i-a facut cu adevarat Alexandrei. Confesiunile au fost facute publice: „Am legat-o cu cureaua. Ii curgea sange din nas si din urechea dreaptă”

Publicat: 22 Aug. 2019, 13:11 Ciao.ro

Apar public noi declarații cutemurătoare pe care Gheorghe Dincă le-a făcut în fața procurorului.

Gheorghe Dinca a spus tot . Presupusul criminal din Caracal a povestit cum a întrebat-o pe Alexandra dacă știe fete interesate de relații sexuale pe bani. A relatat și cum a murit fata de 15 ani.

Apar public noi declarații cutemurătoare pe care Gheorghe Dincă le-a făcut în fața procurorului.

A legat-o cu cureaua de la pantaloni și a privit-o în timp ce „sângele îi curgea din nas și din urechea dreaptă”, conform antena3.ro.

„- În 24.07.2019, în jurul orei 10.00, a văzut fata pe marginea străzii în comuna Dobrosloveni și că el se întorcea de la Osica unde fusese să lase o piesă de mașină cuiva.
– În discuția avută cu Alexandra în mașină, Dincă a întrebat-o dacă cunoaște fete care se ocupă cu prestații sexuale pe bani.
– Dincă spune că a aruncat din mers telefonul pe care i-l luase Alexandrei de pe bancheta din spate a mașinii, după ce o lovise și fata rămăsese nemișcată cu capul căzut în față, rezemat de scaunul din față

Gheorghe Dinca a spus tot

– Dincă declară că a aruncat telefonul într-un loc din zona stadionului, pe lângă care trece un pârâu, l-a traversat și a aruncat telefonul peste gard. Fata nu își revenise.
– Când a ajuns acasă, Dincă afirmă că fata tot nu își revenise, a băgat mașina în curte pentru că a observat că pe stradă erau două femei polițist, a scos-o din mașină pe fată după ce i-a legat mâinile cu cureaua de la pantaloni și a dus-o în casă”
„- Dincă afirmă că Alexandra și-a revenit în casă și i-a dat să bea o cafea.

– Dincă spune că fata i-a dat un număr de telefon să sune ca să spună de ea că e la o prietenă și, după ce fata i-a spus că se simte rău, l-a rugat să se ducă să îi cumpere medicamente . A plecat, dar „am uitat să iau medicamente și am fost doar la cumpărături”.
– „Nu am luat de la fată vreo brățară roșie pe care să o fi aruncat în vreo curte. Nu îmi amintesc acest lucru. Nu îmi amintesc să fi plecat spre Craiova în acea zi”

– Între orele 9-12, Dincă spune că a fost în oraș și a băut un ceai, după ce legase pe Alexandra la picioare și mâini cu sfoară și îi pusese bandă pe ochi.
– „Am intrat în casă și am deschis ușa și am observat că fata se dezlegase de la pat și umbla legată la picioare, având telefonul în mână”
– Conform declaraței, a urmat o altercație, Dincă a pleznit fata și aceasta a căzut lângă o masă. Dincă a văzut că nu mai mișcă și că „îi curge sânge din nas și din urechea dreaptă”

Publicat: 22 Aug. 2019, 13:11 Ciao.ro
Pe aceeași temă