Delia a umilit-o pe Eliza Natanticu în fața colegilor: „De atunci nici noi nu mai întrebăm”

Publicat: 14 feb. 2024, 11:30 Autor: Soare Raisa Vedete

Delia a umilit-o pe Eliza Natanticu în fața colegilor. Toată povestea a fost spusă de Răzvan Simion la „Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

În emisiunea de astăzi, 16 martie 2023, Răzvan și Dani au avut invitată o specialistă în creșterea și responsabilizarea copiilor. După ce aceasta a explicat cum se educă de la vârste fragede cei mici, Ramona Olaru a întrebat-o dacă este însărcinată și când trebuie să nască. Invitata a mărturisit că da, așteaptă un bebeluș și că va naște în luna iulie.

Delia a umilit-o pe Eliza Natanticu în fața colegilor

Atunci, Răzvan Simion și-a adus aminte de o poveste care s-a întâmplat în culisele emisiunii „X Factor” de la Antena 1.

„Eram toți în backstage la X Factor și auzim cum Delia îi spune Elizei Natanticu. ‘Felicitări! În câte luni ești?’ Atunci Lizi râzând i-a răspuns că nu este însărcinată, a luat doar câteva kilograme în plus. De atunci noi nu mai întrebăm pe nimeni. Chiar dacă este cât se poate de evident că femeia este însărcinată”, a spus Răzvan Simion la „Neața cu Răzvan și Dani”.

De ce nu vrea Delia copii! Răspunsul care a înfuriat toată România

Delia Matache a oferit un nou răspuns la această întrebare controversată. Jurata de la iUmor a postat pe rețelele de socializare personale un nou mesaj destul de evident. Care răspunde la întrebarea pusă de fanii ei.

„Eu nu mai pot cu oamenii care au o obsesie crâncenă și anume întrebarea care le macină sfincterul gândurilor „de ce nu are x copii?”. Nu cred că există o lipsă de bun simț mai crasă decât intrarea asta cu bocancii în intimitatea cuiva, în spațiul discret al unei ființe umane că nu mai poate Gigel să doarmă noaptea că X nu are copii, de parcă e scris undeva că toți trebuie să fie părinți.

Unii nu își doresc, cel puțin momentan, alții nu au o situație financiară ok după calculele lor, alții străbat lumea în lung și-n lat și nu vor altundeva. Motive sunt nelimitate, dar curiozitatea asta a românașului de prispă e sub orice critică. O viață aveți, dar vă preocupă altele. Trist”, scrie în postarea artistei.

Sursa foto: Instagram

Publicat: 14 feb. 2024, 11:30 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă