Dacă-ți plac femeile cu forme, ea e regina lor! Avetisment: pozele cu erotica Julie trebuie să le vezi când ești singur acasă!

Publicat: 02 Apr. 2020, 09:55 Arhiva

E frumoasă, are ce arăta și nu se sfiește să ”defileze” în public cu ce a înzestrat-o mama natură și…doctorii! Americana Julie Cash ”dă peste nas” tuturor domnișoarelor din categoria ”grea”!

Actrița de filme pentru adulți are 2.3 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, iar imaginile postate cu ea fac ravagii printre utilizatori!

”Baby hot” – așa e alintată pe internet de bărbați, dar pe bună dreptate! Julie Cash are forme de invidiat, un posterior rotund și un bust masiv! Ajunsă la vârsta de 30 de ani, actrița din categoria ”plus size”, care este zodia Gemeni, are stofă de model. Cu trupul ei apreciat de milioane de oameni, face senzație pe internet. Americana Julie are o avere de aproape 4 milioane de dolari.

Julie, pe numele ei real Cheyenne Snow, îmbracă diferite compleuri și costume de baie care îi pun în valoare formele apetisante. Posesoarea impresionantului posterior în care a investit bani se mândrește cu ceea ce face! Tânăra a crescut într-un orășel din Grand Saline din estul Texasului. La școală, a luat bursă pentru softball și a început pentru prima oară să joace în filme destinate adulților în anul 2010, arată networthpost.org.

Publicat: 02 Apr. 2020, 09:55 Arhiva
Pe aceeași temă