Criminalul in serie pe care istoria l-a uitat! Politistii erau ingroziti de faptele lui. Ce facea barbatul cu SANII adolescentelor

Publicat: 17 ian. 2018, 11:00 Autor: madalina m. Life

Un criminal in serie care a ingrozit pe toata lumea, in anii '70, in Marea Britanie, pare sa fi fost dat uitarii.

Totusi, acesta s-a facut remarcat prin felul in care le mutila pe adolescentele care ii deveneau victime. Oamenii legii au asistat de cateva ori la descoperiri ingrozitoare, atunci cand era gasit un trup neinsufletit lasat asa de catre criminalul Trevor Hardy. Principalele tinte ale acestuia erau fetele foarte tinere.

Trevor Hardy a avut in total trei victime, dar modalitatea in care criminalul actiona a socat pe toata lumea. El a fost supranumit „Bestia din Manchester” si a inceput sa ucida la varsta de 31 de ani.

Criminalul in serie pe care istoria l-a uitat

In urma cu patru decenii, Trevor Hardy facea ravagii in Marea Britanie si ii punea pe oamenii legii pe jar. Criminalul actiona in special noaptea, atunci cand isi pandea victimele si le urmarea, in umbra, zile intregi.

Cand decidea sa ucida, acesta se razbuna in special pe adolescente. Totul a inceput ca o deceptie amoroasa pentru criminalul in serie pe care istoria pare sa il fi uitat. Asta deoarece Trevor Hardy fusese parasit de catre iubita sa in varsta de 14 ani. Beverley Driver l-a anuntat pe

Trevor Hardy ca parintii nu ii mai permit o relatie cu el, dar si ca a inceput sa iasa la intalniri cu un baiat de varsta sa. Criminalul a luat-o razna atunci si i-a jurat ca se va razbuna. Lucru care s-a intamplat in mai putin de cateva saptamani, pentru ca aceasta a mers acasa la Beverley, dar nu a gasit-o pe adolescenta.

Criminalul in serie pe care istoria l-a uitat

In schimb, Trevor Hardy a observat-o pe strada pe Lesley Stewart, de 15 ani, care se indrepta spre locul in care trebuia sa se intalneasca cu iubitul ei. Fara sa stea pe ganduri, criminalul a asaltat-o pe Lesley pe care a injunghiat-o cu bestialitate.

Trupul neinsufletit al acesteia a fost gasit intr-o groapa din apropiere, iar la autopsie s-a putut observa ca fata de 15 ani avea tani pe corp, la nivelul sanilor, pentru ca sfarcurile ii fusesera muscate de criminalul in serie.

La fel s-a intamplat si cu celelalte doua victime ale lui Trevor Hardy, care aveau rani similare. In luna iulie 1975, criminalul a ucis-o pe Wanda Skala, in varsta de 18 ani. A treia adolescenta care a suferit o soarta similara a fost Sharon Mossoph. Tanara de 17 ani se intorcea de la o petrecere cand a fost prinsa de Trevor Hardy pe strada.

Criminalul a fost prins abia cand a atacat o alta fata, de 21 de ani. Christian Campbell a reusit insa sa scape si sa ii alerteze pe politisti, iar astfel acestia au avut un motiv sa il aresteze pe Trevor Hardy.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 17 ian. 2018, 11:00 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă