Cine era Alexandra Macesanu, victima lui Gheorghe Dinca. Notele de la scoala spun TOTUL despre fata

Publicat: 04 Aug. 2019, 13:06 Life

Tanara in varsta de 15 ani ar fi fost ucisa de criminalul din Caracal, asa cum a marturisit anchetatorilor in urma cu o saptamana.

Acum s-a aflat cine era Alexandra Macesanu, victima lui Gheorghe Dinca. Victima criminalului din Caracal era o eleva cu note mari. Tanara a terminat clasa a IX-a a Liceului Teoretic „Mihai Viteazul“ din Caracal, cu cateva saptamani inainte sa fie ucisa cu sange rece.

Fata de 15 ani a avut mereu note bune si mediile la final de an erau mari. In plus, aceasta era intr-un grup de dansuri populare unde avea multi prieteni. Toti cei care o stiu pe Alexandra Macesanu aveau numai cuvinte de lauda la adresa ei.

Cine era Alexandra Macesanu, victima lui Gheorghe Dinca

In plus, bunul ei simt si respectul fata de oameni reiese si din apelurile la 112, cand face referire la agresorul ei cu ‘un domn’. La finalul discutiei cu 112 si politistii din Olt, fata ii saluta cu respect, ‘Buna ziua!’, dupa ce ei nu au crezut-o si au luat-o la misto.

“Un copil foarte bun, o fetiţă foarte bună. 9,02 a avut media cu care a terminat clasa a IX-a, o ştiu şi de la dansuri populare. Făcea şi vioară, mi se pare, la Casa de Cultură. Un copil bun, un copil care nu vorbea neîntrebat, îşi vedea de drumul ei, de cartea ei…“, a declarat un profesor de la liceu pentru Adevărul.

Alexandra Macesanu avea note mari

Tanara de 15 ani a sustinut Evaluarea Nationala in 2018. Aceasta a fost eleva la Şcoala gimnazială Dobrosloveni. La examen a avut media generală de 7,28, obţinută după ce s-a luat în calcul media claselor V-VIII (9.14) şi media de la evaluare (6.82), obţinută după examenele la Limba română (nota 8) şi Matematică (nota 5.65).

Alexandra a fost rapita pe 24 iulie dupa ce a luat o masina la ocazie. Autoturismul era condus de Gheorghe Dinca, un Renault gri. Tanara a fost batuta in masina, legata cu banda la ochi si la gura, si dusa in ‘casa ororilor’ a barbatului. Acolo, fata a fost violata, omorata si trupul ei incinerat, dupa cum sustine criminalul Gheorghe Dinca.

Descoperiri noi la Caracal. Ce au gasit anchetatorii sambata, 3 august, in una din camerele lui Gheorghe Dinca VIDEO

Reteaua de carne vie a lui Gheorghe Dinca e condusa de Tonel, din Caracal. De ce Alexandra a spus ca e in Bolt

Vecina lui Gheorghe Dinca spune adevarul despre barbat. Ce se intampla in curtea lui, in fiecare seara

A treia victima a lui Gheorghe Dinca este o tanara de 17 ani? Ce au gasit in casa lui, dupa ce ar fi omorat-o in 2015

Ce au gasit anchetatorii in casa lui Gheorghe Dinca, la perchezitiile din 3-4 august. Noi oase, luate la analize

Gheorghe Dinca a vrut sa isi omoare sotia, inainte de Alexandra! Ce i-a facut bietei femei

Cum a ars cadavrul Alexandrei. Ce tehnica avea Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal

Publicat: 04 Aug. 2019, 13:06 Life
Pe aceeași temă