Ce au gasit anchetatorii in casa lui Gheorghe Dinca, la perchezitiile din 3-4 august. Noi oase, luate la analize

Publicat: 04 aug. 2019, 12:03 Autor: Echipa Ciao.ro Life

In weekendul 3-4 august 2019, anchetatorii au reluat cercetarile la 'casa ororilor' din Caracal, in prezenta criminalului Dinca.

Ce au gasit anchetatorii in casa lui Gheorghe Dinca, la perchezitiile din 3-4 august? Cu o zi în urmă, sambata, anchetatorii au ridicat fragmente osoase şi probe biologice, dar nu au găsit încă telefonul Luizei, cea de-a doua fată dispărută.

UPDATE ORA 11:27 – Anchetatorii verifică, duminică, podul casei lui Gheorghe Dincă, din Caracal, de unde au ridicat noi probe în anchetă, acestea urmând să fi expertizate. Este prima dată când echipele extinse intră în casa lui Dincă, până acum fiind verificată curtea.

Podul casei lui Gheorghe Dincă este verificat de echipe de poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate, Institutul Naţional de Criminalistică, precum şi cu Serviciul Criminalistic din Poliţia Capitalei, care participă la anchetă.

Din podul casei au fost ridicate noi probe şi acestea urmează să fie verificate, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din anchetă. Este prima dată când echipele extinse intră în casa lui Dincă, în ultimele două zile fiind verificată grădina care are o suprafaţă de circa cinci hectare.

UPDATE ORA 10:19 – O femeie a sesizat, duminică, Poliţia Caracal că a văzut haine de damă în apropierea locului unde s-au desfăşurat cercetări pentru găsirea telefonului Luizei. Femeia a spus că a văzut blugi şi pantaloni scurţi.

Anchetatorii au mers, duminică, la locul indicat de femeia care a spus că a văzut haine aruncate în boscheţi, în apropierea locului unde, sâmbătă, au avut loc verificări pentru a fi găsit telefonul Luizei.

„De o săptămână am văzut hainele astea aici. Veneam la şosea în fiecare zi să iau pe soţul meu şi de aseară de când am văzut căutările până acolo m-am gândit. Sunt nişte blugi de damă, blugi, pantaloni scurţi”, a spus femeia, care a participat la ridicarea probelor.

Locul indicat este aproape de drumul spre Craiova, unde, într-un lan de floarea-soarelui Dincă le-a spus anchetatorilor că a aruncat telefonul Luizei, aproape la 9 km de locuinţa sa. Probele au fost ridicate de anchetatori şi urmează să fie expertizate.

UPDATE ORA 9:48 – Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a folosit pentru creşterea temperaturii, în butoiul în care a ars cadavrul, vaselină şi carton bitumat.

Gheorghe Dincă a spus la audieri că a ucis-o pe Luiza cu o lovitură de pumn, scenariu descris şi în cazul Alexandrei. Apoi a aruncat cadavrul în Dunăre. Anchetatorii au mai căutat şi zilele trecute, dar nu au găsit urme.

Sursele judiciare au mai declarat că ucigaşul a spus că a pus cadavrul Alexandrei în butoi. Deasupra ar fi pus vaselină, carton bitumat şi cârpe, pentru a creşte temperatura.

Sâmbătă, trei telefoane ale lui Gheorghe Dincă au fost ridicate şi urmează să fie expertizate de specialişti. Alte fragmente osoase şi probe biologice au fost recoltate în urma cercetărilor.

Este vorba de haine de damă şi posibile urme de sânge. Hainele de damă găsite în locuinţa lui Dincă au urme biologice pe ele.

De asemenea, după mai bine de o oră de verificări într-un lan de floarea soarelui, ofiţerii s-au retras, fără să fi găsit telefonul Luizei, care ar fi fost singura probă directă ce ar fi dus la incriminarea lui Gheorghe Dincă, pe lângă propria declaraţie.

Beciul cu arhitectură complicată ar fi, de fapt, o rampă pentru maşini. Acolo erau puse autoturismele în timp ce Dincă lucra sub ele. Beciul nu a fost încă verificat, deoarece nu ar fi informaţii, la acest moment, că fetele ar fi fost ţinute acolo.

Descoperiri noi la Caracal. Ce au gasit anchetatorii sambata, 3 august, in una din camerele lui Gheorghe Dinca VIDEO

Reteaua de carne vie a lui Gheorghe Dinca e condusa de Tonel, din Caracal. De ce Alexandra a spus ca e in Bolt

Vecina lui Gheorghe Dinca spune adevarul despre barbat. Ce se intampla in curtea lui, in fiecare seara

A treia victima a lui Gheorghe Dinca este o tanara de 17 ani? Ce au gasit in casa lui, dupa ce ar fi omorat-o in 2015

Gheorghe Dinca a vrut sa isi omoare sotia, inainte de Alexandra! Ce i-a facut bietei femei

Cum a ars cadavrul Alexandrei. Ce tehnica avea Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal

Publicat: 04 aug. 2019, 12:03 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă