Politisti locali, filmati in timp ce interogheaza o batrana care vinde patrunjel: „Ba, de ce faci poze?” VIDEO

Publicat: 04 aug. 2019, 10:27 Autor: Echipa Ciao.ro VIDEO
Politisti locali, filmati in timp ce interogheaza o batrana care vinde patrunjel: „Ba, de ce faci poze?” VIDEO

Imaginile zilei vin din Hunedoara si ii au, ca protagonisti, pe doi politisti locali din zona. Acestia au fost filmati de catre un martor.

Politisti locali, filmati in timp ce interogheaza o batrana care vinde patrunjel. Incidentul a avut loc ieri, sambata, 3 august 2019. Acestia au vazut batrana care vinde verdeturi pe trotuar. Un martor la incident a auzit discutia si a decis sa isi scoata telefonul mobil sa imortalizeze actiunea agentilor.

Femeia se afla pe trotuarul din fata unui magazin din Hunedoara. Aceasta a fost luata la intrebari de doi politisti locali. In momentul in care Adrian L., care trecea prin zona, scoate telefonul sa ii filmeze, agentii au lasat-o in pace. Dar si-au indreptat atentia spre barbatul care ii filma.

Politisti locali, filmati la o femeie cu patrunjel VIDEO


S-au dus si i-au cerut socoteala pentru faptul ca a indraznit sa isi scoata mobilul si sa le filmeze ‘captura de patrunjel’.

„Bă, de ce faci poze?”, l-a întrebat unul dintre e, în timp ce a fluturat mâna spre telefon.

Bomba! Anchetatorii au gasit in telefonul lui Dinca numere de telefon ale politistilor din Caracal si ale unor interlopi

„Poliţia locală în loc să se ocupe de hoţii şi de bandiţii din oraş, uite de cine se ocupă. Când se bat interlopii, toţi fugiţi, am văzut asta. Sunt cetăţean în România şi în Anglia, am dreptul să filmez, am dreptul să fac orice, e telefonul meu, e actul meu. Nu te iei de o babă, săraca îşi face şi ea datoria, vrea să câştige şi ea o pâine”, le-a spus Lazea poliţiştilor locali, înainte de a închide telefonul.

Politia din Hunedoara, indignata de criticile primite

Politisti locali, filmati in timp ce interogheaza o batrana care vinde patrunjel „Ba, de ce faci poze”Cum era de asteptat, imaginile au ajuns pe Facebook unde s-au viralizat. Au adunat un val de reactii negative la adresa politiei locale din Hunedoara. Reprezentantii institutiei au oferit si o justificare a actelor celor doi agenti:

Descoperire morbida in curtea lui Gheorghe Dinca. Ce au gasit politistii in buruienile de langa casa!

„Ca urmare a articolelor defăimătoare la adresa Poliţiei Locale apărute în mediul online, vă informăm că Poliţia Locală acţionează conform prevederilor legale, aplicând sancţiuni ori de câte ori se constată fapte de natură contravenţională conform atribuţiilor stabilite prin lege pentru aceasta. Menţionăm că o parte dintre cei sancţionaţi contravenţional care şi-au manifestat nemulţumirea în mediul online au fost înştiinţaţi şi au avut posibilitatea să-şi dovedească “nevinovăţia” în instanţă. În acest sens vă informăm că pe primele şase luni ale acestui an au fost aplicate 2.955 de sancţiuni contravenţionale (1.174 amenzi şi 1.781 avertismente scrise), în valoare totală de 1.143.165 lei”, se arată într-un comunicat al Primăriei Hunedoara.

Politisti locali, filmati in timp ce interogheaza o batrana care vinde patrunjel „Ba, de ce faci poze”

Imagini incredibile de la cautarile Politiei! Explicatia pozei care a devenit virala pe Facebook cu politistii care sar gardul! Sunt disperati sa o gaseasca pe Alexandra!

Publicat: 04 aug. 2019, 10:27 Autor: Echipa Ciao.ro VIDEO
Pe aceeași temă
×