Cele mai depravate popoare antice! Ce obiceiuri intime aveau egiptenii sau grecii si ce foloseau pe post de jucarii erotice

Publicat: 06 oct. 2018, 17:04 Autor: madalina m. Life

Cele mai depravate popoare antice! Oamenii se bucurau de anumite placeri considerate interzise.

Locuitorii din Egiptul antic s-au facut remarcati in istorie prin modul in care au popularizat sexul in oras. Printre cele mai depravate popoare antice se numara si grecii, care foloseau jucarii erotice si aveau obiceiuri stranii.

De asemenea, existau anumite marturii pastrate in antichitate care au dezvaluit ciudateniile vietii intime pe care aceste popoare le practicau. Cateva dintre ele au devenit faimoase, desi cu mii de ani in urma reuseau sa socheze.

In Babilon existau temple ale sexului. Acolo au fost gasite nenumarate picturi erotice, iar istoricii au concluzionat ca acestia erau monogami si preferau pozitia misionarului. Perversiunile pe care le practicau erau doar in scopul contraceptiei. Femeile aflate la menstruatie nu aveau voie sa munceasca sau sa intretina relatii intime.

Egiptenii, printre cele mai depravate popoare antice!

Mesopotamiemii credeau ca sexul avea o componenta religioasa. Din acest motiv aveau prostituate religioase care isi desfasurau activitatea in templele dedicate zeilor fertilitatii, potrivit adevarul.ro. Printre cele mai depravate popoare antice s-a mai numarat si cel egiptean.

Egiptenii din antichitate aveau obiceiuri foarte bizare. Printre altele, a fost mentionat in marturiile autorilor ca ei practicau necrofilia. Oamenii pastrau cadavrele celor decedati timp de trei sau patru zile, mai ales pe cele ale femeilor frumoase. Unii egipteni au fost infatisati in arta murala facand sex cu crocodili si capre. In timp ce femeile isi satisfaceau patimile in compania unor caini.

De asemenea, in mitologia egipteana, despre zei este mentionat ca se casatoreau cu surorile lor. Faraonii le-au urmat acest exemplu. Mai mult, parintii celebrei Cleopatra au fost frate si sora, iar regina a fost fortata sa ia in casatorie pe doi dintre fratii ei.

Jucariile erotice provin din Grecia Antica!

Cele mai depravate popoare antice! Sexul oral era o practica obisnuita in Egiptul Antic, potrivit istoricilor. Alaturi de fenicieni, egiptenii ar fi fost primul popor in care tinerele au folosit rujul rosu de buze ca sa faca reclama a faptului ca ofereau felatii.

De la grecii antici dateaza si cateva dintre cele mai vechi obiecte sexuale! Acestea erau realizate din piatra, gudron, lemn si alte materiale care puteau fi modelate in forma de penisuri. Trebuiau sa fie si suficient de tari pentru a fi folosite pe post de jucarii sexuale.

In Roma Antica, sexul in public era ceva foarte comun. Clipele intime puteau fi cumparate de la orice colt de strada, in baile publice si din bordelurile oraselor romane. In acele locuri existau decoratiuni cu imagini pornografice. Autorii antici relatau despre scenele de sex petrecute in tribune, spectacole de sex organizate in arena. Protagonistii erau gladiatori si prostituate sau uneori chiar si animale.

Publicat: 06 oct. 2018, 17:04 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă