Cel mai simpatic pusti de pe net! N-ai cum sa nu razi! E viralul saptamanii: „E ridicarea!” VIDEO

Publicat: 07 iun. 2019, 15:08 Autor: D. C. Viral

A confundat Inaltarea cu "ridicarea" si a spus-o atat de tare incat toata lumea rade de el acum dar il si considera super-simpatic.

Cel mai simpatic pusti de pe net! N-ai cum sa nu razi! E viralul saptamanii! Pustiul asta de cativa anisori este atat de simpatic si amuzant in cat in doar o zi a strans peste 100.000 de vizualizari pe filmuletul cu el.

Doi baieti mai mari de la el din sat s-au prins ca ieri de „Inaltare” el mergea la biserica si cimitir, dar fara sa stie exact cum se numeste sarbatoarea si au scos un telefon sa-l filmeze. Pe langa faptul ca pustiul era foarte frumos imbracat si avea o palarie care il facea sa para si mai simpatic, felul in care vorbeste a cucerit tot internetul. E stirb si nu prea are toti dintii inca, dar e tare increzator in el si vorbeste foarte tare si raspicat. Iar ca imaginea sa fie completa pustiul tinea in mana si 3 trandafiri roz si un cor infoliat.

Cel mai simpatic pusti de pe net! N-ai cum sa nu razi! E viralul saptamanii!

„A cui e ziua de ii duci flori?”

„Nu ma! Ma duc la mormant”

„Pai ce faci la mormant acolo?”

„E ridicarea!”

„Ce e? E Inaltarea!”

„E Inaltarea”

A fost dialogul dintre baietel si baietii mai mari ca el care a devenit instant viral pe Facebook si a strans mii de distribuiri. Imaginile au si sute de comentarii, toate il lauda pe baietel pentru felul hotarat in care vorbeste si pentru cat este de simpatic.

Publicat: 07 iun. 2019, 15:08 Autor: D. C. Viral
Pe aceeași temă