Cel mai bogat actor din Game of Thrones! E socant ce personaj a incasat 16 milioane de dolari

Publicat: 03 mai 2019, 13:58 Autor: madalina m. Vedete

Urzeala Tronurilor a devenit un atat de mare success, incat chiar daca s-a terminat de curand, lumea va vorbi foarte mult pe acest subiect.

Cel mai bogat actor Game of Thrones! Finalul a fost foarte controversat, iar o parte din fani au cerut chiar refacerea ultimului sezon. O intrebare de pe buzele tuturor a fost cea legata de partea financiara a acestui serial.

Curiozitatea fanilor din intreaga lume a fost cati bani au strans personajele lor preferate din colaborarea cu HBO. Lista pe care v-am pregatit-o e una in care veti regasi foarte multe surprize.

Cel mai bogat actor Game of Thrones!

Isaac Hempstead Wright (Bran Stark)

Isaac avea doar 10 ani cand a prmit rolul din serial. Acum, la 19 ani, cariera sa in Urzeala Tronurilor i-a adus 4 milioane de dolari. El a castigat in rolul lui Bran Stark in jur de 175 de mii de dolari, pe episod.

Sophie Turner (Sansa Stark)

Sansa Stark este unul dintre personajele cheie si o favorita a fanilor. La inceput castiga 175 mii de dolari pe episod. In ultimele sezoane a incasat cate 210 mii de dolari, avand un total de pe urma serialului de nu mai putin de 6 milioane de dolari. Finalul Game of Thrones, dezvaluit de regizori in PRIMUL episod

Maisie Williams (Arya Stark)

Maisie Williams a avut primele aparitii din Game of Thrones inca de cand era doar un copil. Salariul ei a fost similar cu cel al surorii sale fictive, din poveste. A povestit cum spera sa castige bani, incat sa-si ia un laptop, iar acum are cu siguranta indeajuns.

Lena Headey (Cercei Lannister)

Cel mai bogat actor din Game of Thrones

Lena e in top 5 actori principali ai serialului si e o artista de prima clasa. Cel mai probabil a fost considerata personajul negativ principal al povestii, spre final. Pana in sezonul 7, aceasta castiga cate 150 de mii de dolari pe episod. Ultimele aparitii i-au adus 1.2 milioane, pe fiecare episod. Lena Headey a castigat un total de 9 milioane de dolari.

Kit Harington (Jon Snow)

Jon Snow a devenit unul dintre personajele principale si are milioane de fani. Dar nu a fost tot timpul asa. Inainte de anul 2013, nu era cel mai popular actor si nu primea sume mari. Schimbarea s-a produs abia in sezonul 5 al serialului. Ultimul sezon i-a adus cate 500 de mii de dolari pe episod. Totalul din serial al lui Kit Harington a fost de 12 milioane de dolari.

Emilia Clarke (Daenerys Targaryen)

Cea care a ajuns sa fie considerata mama dragonilor a avut o prezenta constanta in serial. La fel precum Kit Harington, ea a cerut o marire de salariu abia in ultimele sezoane. In final, insa, a strans nu mai putin de 13 milioane de dolari.

Peter Dinklage (Tyrion Lannister)

Peter Dinklage care l-a portretizat pe Tyrion Lannister a fost cel mai popular actor. Era destul de cunoscut chiar si inainte de Game of Thrones. George R.R. Martin i-a cerut personal ca el sa il interpreteze pe Tyrion. Castigurile sale ce au ajuns la 15 milioane de dolari.

Nicolaj Coster-Waldau (Jaimie Lannister)

Jaimie Lannister e un alt personaj cheie si un favorit al fanilor, inca din primul sezon. Castigurile actorului danez pentru acest rol au crescut considerabil la sfarsitul serialului. Considerat un „adevarat Lannister” si in viata reala, Nicolaj a facut o avere de 16 milioane de dolari.

Sean Bean (Ned Stark)

Chit ca a fost ucis cu multa barbaritate chiar in primul sezon, personajul lui Ned Stark a fost foarte bine cotat. Actorul Sean Bean, care a jucat si in „Stapanul Inelelor”, si-a semnat contractul pe suma incredibila de 20 de milioane de dolari!

sursa: brightside.me

Publicat: 03 mai 2019, 13:58 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă