Cea mai bogata pisica din lume a murit! „Grumpy Cat” s-a stins din viata dar a lasat in urma ei o avere de peste 100 de milioane de dolari! VIDEO

Publicat: 17 mai 2019, 14:57 Autor: D. C. Life

Este doliu in lumea buna a pisicilor dupa ce "Grumpy Cat" si-a terminat cele 9 vieti dar pe care le-a trait in cel mai spectaculos mod pentru o pisica.

Cea mai bogata pisica din lume a murit! „Grumpy Cat” s-a stins din viata. Pisica morocanoasa, „Grumpy Cat” a murit astazi la varsta de 7 ani dupa o afectiune de tract urinar iar medicii n-au mai putut face nimic pentru a o salva in ciuda faptului ca stapanii ei au cheltuie o avere pe tratament de specialitate. Grumpy Cat era detinuta de Tabatha Bundensen din Arizona si este poate cel mai bun lucru care i s-a intamplat femeii in viata pana acum pentru ca pisica asta i-a produs si lasat o avere de peste 100 de milioane de dolari.

Faptul ca avea o fata extrem de morocanoasa a facut-o instant sa devina celebra peste tot in lume prin intermediul meme-urilor si ulterior al aparitiilor publice. Era „prietena” cu Jennifer Lopez, Peter Dinklage din Game of Thrones si o multime de alte personalitati.

Cea mai bogata pisica din lume a murit! „Grumpy Cat” s-a stins din viata

Inca de la nastere pisica a suferit de un sindrom echivalent cu nanismul la oameni iar la asta s-a mai adaugat si o problema a maxilarului ei care a facut-o sa devina celebra. Desi era o pisica absolut banala, stapana ei a descoperit ca fata ei este tot timpul neimpresionata si chiar nemultumita de tot ce se intampla in jur. Asadar de aici pana la carti, tricouri, filme si aparitii pe covorul rosu si o avere impresionanta nu a mai fost decat un pas.

Faima pisicii a inceput in 2012 atunci cand stapana ei a posta un filmulet cu ea pe Youtube care a strans peste 15.7 milioane de vizualizari. Jurnalistii de la Hollywood s-au indragostit si ei de pisica morocanoasa si au calculat ca in perioada in care a fost in lumina reflectoarelor a castigat mai mult decat actori consacrati precum Matthew McConaughey, Cameron Diaz sau Nicole Kidman.

Grumpy Cat a facut o avere din drepturile de copyright si a avut chiar si propriul ei film cu titlul „Cel mai prost Craciun al lui Grumpy Cat din toate timpurile”. Ultima mare „lovitura” pe care stapanii pisicii au dat-o in plan financiar a fost castigarea unui proces impotriva cuiva care folosise pisica lor fara acord si au primit daune de peste 710.000 dolari.

Publicat: 17 mai 2019, 14:57 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă