Ashley Massaro a murit la 39 de ani! A fost vedeta WWE si iepuras Playboy

Publicat: 17 May. 2019, 14:36 Vedete

Cauza mortii inca nu s-a facut publica, insa se stie ca vedeta a fost transportata de urgenta la spital din casa ei din Long Island.

Ashley Massaro a murit la 39 de ani! A fost wrestler si model dar si vedeta WWE din 2005 pana in 2008, capatand o si mai mare notorietate in randul tuturor fanilor dupa ce a aparut pe coperta revistei Playboy.

Organizatia WWE a emis o declaratie ca raspuns la moartea lui Ashley, oferind condoleante familiei luptatoarei dar si prietenilor: „Suntem tristi din cauza tragicului deces al fostei luptatoare WWE, Ashley Massaro” potrivit Daily Mail.

Ashley avea o fiica, Alexis, care va implini 19 ani in luna iulie. Biroul examinator din Suffolk a spus pentru Daily Mail ca un purtator de cuvant urmeaza sa dea informatii cu privire la cauza mortii lui Ashley.

Ashley Massaro a murit la 39 de ani

Ashley Massaro a murit la 39 de ani

Organizatia a mai spus ca Ashley a fost extrem de iubita de fanii ei din intreaga lume. Fosta ei colega, Jilian Hall, si-a exprimat tristetea in urma acestei tragedii spunand pentru Heavy.com ca este „absolut devastata”.

Cele doua au concurat impreuna ca parte a Zero1 Professional Wrestling USA in 2017. Ashley a fost transportata de urgenta la spital in decursul diminetii de ieri, unde a si decedat, potrivit TMZ.

In 2016, Ashley a deschis un proces impotriva WWE pentru ranile la cap, iar cea care a reprezentat-o a fost avocata Konstantine kyros. A acuzat compania ca ascunde riscurile de vatamare care pot cauza probleme neurologice, insa procesul a fost respins in 2017.

Publicat: 17 May. 2019, 14:36 Vedete
Pe aceeași temă