Cei mai sexy foști concurenți din ”Ferma” au făcut-o lată la mare! ”Sirenele” Otniela și Carmen Negoiță au stat nedezlipte de cocktailuri

Publicat: 23 iun. 2020, 15:02 Autor: Elena Vedete

Nici bine nu a venit vara şi vedetele noastre au şi început să îşi facă de cap la mare. Recent, paparazzi Ciao le-au surprins pe „sirenele” Otniela și Carmen Negoiță pe plajă, alături de Jorge, cu care păreau că se distrează de minune. 

Otniela arata superb, într-un costum de baie roz, dintr-o singură piesă, cu ochelari asortati outfit-ului, frumoasa blondă a stat relaxată la soare, bucurându-se de o zi frumoasă pe plajă. Aşa cum îi stă bine unei domnişoare la soare, o zi de plajă nu poate să fie completă fără un cocktail savuros şi rece, numai bun de răcorit.

Din peisaj nu a lipsit nici Jorge, care şi-e etalat abdomenul şi pectoralii, acesta făcând selfiuri cu Otniela.

Imaginile surprinse de paparazzi vorbesc de la sine, acestea nemaiavând nevoie de niciun comentariu.

Cine este Otniela Sandu

Otniela a atras atenția publicului cu apariția la emisiunea “Ferma”, unde a fost asociată cu artista internațională, Shakira, ca fiind o copie a ei. Aceasta a absolvit facultatea de jurnalism și a început cu o carieră de make-up artist, unde s-a facut repede remarcată.

Cariera ei nu s-a oprit aici, Otniela a cochetat cu actoria în trecut, dar s-a reapucat de curând. Otniela ne-a dezvăluit că este foarte pasionată de acest domeniu și că își dorește să ajungă cât mai sus, iar primul pas spre acestă carieră l-a făcut odată cu rolul primit în noul proiect a lui Iura Luncașu, numit “Investitorii”, care o să apară în luna septembrie.

Deja se știa că eu asta îmi doresc să fac, am tot spus, am fost și la casting-uri, plus alte mici proiecte de actorie. Propunerea a venit la momentul potrivit, în situația potrivită și atunci am avut parte din rolul ăsta”, a povestit Otniela, la începutul primăverii, pentru Verdict.

Jorge s-a luptat cu depresia

Deşi în prezent Jorge se poate declara un bărbat fericit, aşa cum se poate vedea şi în imaginile surprinse de Paparazii Ciao, în trecut, artistul s-a luptat cu depresia. Jorge a dezvăluit că a avut mai multe episoade depresive, dar cel mai greu a fost după divorț, când a trebuit să se separe și de fiica sa.

“Am fost în depresie în 2017-2018, dar ce mai grav episod l-am avut tot anul 2014. M-a afectat foarte tare despărțirea de fiica mea, Karina. Divorțul nu m-a afectat atât de mult, pentru că a fost decizia mea și oricum eram pregătit să fac asta, dar separarea de fiica mea a fost un sentiment foarte puternic pentru mine. Nu calculasem asta. Am zis că o să fie bine, că o să ne vedem. Ideea este că nu prea ne-am văzut o perioadă și nu din cauza mea sufeream foarte mult.

Atunci m-a lovit depresia. Te lovește exact când nu te aștepți și, nu mai aveam ce să fac nici pe plan muzical, nici cu Karina. Nu mai descopeream nici o melodie pe care s-o lansez, lumea îmi spunea să-mi schimb numele de Jorge, că nu știe nimeni de mine. Atunci am clacat. A fost o perioadă îngrozitoare, până la jumătatea lui 2015, când am vrut să mă las de muzică, de tot”, a mărturisit Jorge.

 

Publicat: 23 iun. 2020, 15:02 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă