Cea mai mare familie din Anglia impacheteaza cadourile inca din august. Se chinuie jumatate de an pentru Craciun VIDEO

Publicat: 24 Dec. 2018, 11:57 Parenting

Sue Radford, din Morecambe, Lancashire, este la carma conducerii celei mai mari familii pe care Anglia o are la ora actuala. Sotul ei, Noel, incearca sa o ajute.

Cea mai mare familie din Anglia


Familia cumpara cadouri in fiecare an de 5.000 de lire sterline. Femeia cumpara tot anul mancare pe cupoane si asa economiseste pentru Craciun. Fiecare copil primeste bani de la parinti pentru a cumpara, la randul lui, cadouri pentru familie. Sue a devenit un expert la impachetat cadouri, realizand 20 de cadouri in 15 minute.

Cea mai mare familie din Anglia impacheteaza cadourile inca din august.”Cumpar cadouri din timp, pe parcursul anului. Incep sa le impachetez din august pe masura ce le cumpar. Cea mai mare problema este unde sa le ascund. Sunt in toata casa, trebuie mereu sa ma chinui sa tin minte unde le-am pus!”, sustine femeia. Sue foloseste 60-70 suluri de hartie de impachetat cadouri.

Cea mai mare familie din Anglia are buget per copil


Noel este cel care trebuie sa se asigure ca nimeni nu intra peste Sue cand impacheteaza cadourile. Mancarea de Craciun costa in jur de 400-500 de lire sterline, cu reduceri de cupoane. Ajung mereu la casa cu 3 carucioare pline cu alimente. Cina este gatita de Noel la 2 cuptoare.

Cea mai mare familie din Anglia impacheteaza cadourile inca din august.Folosesc cel mai mare curcan, friptura de vita, 10 kg de cartofi, 4 kg de morcovi, 2 verze, 60 de bucinci, 80 de carnaciori in foietaj, 2,5 kg de varza de Bruxelles, bacon. Legumele sunt pregatite cu o seara inainte de a fi gatite. Fiecare copil are o sarcina exacta.

Cea mai mare familie din Anglia se iubeste la nebunie

Cea mai mare familie din Anglia impacheteaza cadourile inca din august.Familia ia cina la masa de 16 persoane si pe insula din bucatarie. Familia spala 3-4 randuri de vase in fiecare zi, iar de Craciun numarul se dubleaza. Familia mai cumpara si caciul de Craciun pentru toata lumea. Inainte de a servi cina de Craciun, fiecare membru trebuie sa spuna o gluma proasta.

Cea mai mare familie din Anglia impacheteaza cadourile inca din august.Pentru cadourile de Craciun, Sue cumpara cateva duzine de baterii. In dimineata de Craciun, copiii primes pijamale noi. Familia sta si bea cacao si se uita la un film de Craciun. Jocul preferat al familiei e Twister si il joaca pe rand, de sarbatori. Cand cei mici se culca, cei mari joaca Monopoly.

Cea mai mare familie din Anglia impacheteaza cadourile inca din august.Sue sustine ca jocurile de jocietate ii tin familia unita si fericita. Evident, joaca pe echipe si concureaza intre ei. La final, dupa ce Craciunul s-a terminat, familia ramane cu un munte de ambalaje.

« Pagina anterioară

Publicat: 24 Dec. 2018, 11:57 Parenting
Pe aceeași temă