Cutremur in Indonezia dupa tsunami. Intensitatea de 5,0 grade Richter a facut noi victime si pagube in tara

Publicat: 23 Dec. 2018, 19:41 Life

Dupa ce a fost lovita de tsunami, Indonezia a fost pusa la o noua incercare grea. Bilantul victimelor in ultimele 2 zile sare de o mie de persoane.

Cutremur in Indonezia dupa tsunami. Catastrofa s-a abatut la mai putin de 24 de ore de la producerea tsunamiului care a facut peste 800 de victime sambata, 22 decembrie 2018. Conform postului chinezesc CGTN, cutremurul a lovit Tiku la intensitate mare.

Cutremur cu magnitudinea de 5,1 grade Richter, la 20 km față de East Lombok Regency, Nusa Tenggara de Vest, Indonezia, informeaza Google.

Cutremur in Indonezia dupa tsunami

Specialistii sustin ca acest cutremur a avut 5.0 grade Richter si s-a produs la o adancime de 105.8 km. Nu se stie daca au murit oameni in urma seismului, dar tara oricum este data complet peste cap din cauza tsunamiului. 222 de persoane au murit in ultimele 24 de ore.

Ieri, orasele de pe coasta Sundra Strait, Indonezia, au fost lovite de un tsunami devastator. Valurile au lovit uscatul fara orice fel de avertisment. Catastrofa nu a fost detectata de specialisti. Oficialii spun ca tsunamiul ar putea fi produs de eruptia vulcanului Anak Krakatau.

Publicat: 23 Dec. 2018, 19:41 Life
Pe aceeași temă