Fiul Mihaelei Radulescu seamana cu Tom Cruise! Imaginea care a adunat mii de like-uri de la domnisoare

Publicat: 23 dec. 2018, 18:23 Autor: D. C. Vedete

Anii au trecut si Ayan, fiul Mihaelei Radulescu cu Elan Schwartzenberg, s-a transformat intr-un adolescent frumos si atragator.

Dar ultima imagine postata cu el de mama lui e senzationala! Fiul Mihaelei Radulescu seamana cu Tom Cruise. Ayan Schwartzenberg are aproape 15 ani si a devenit un tanar frumos foc. Mama lui a publicat o imagine cu adolescentul ce poarta un costum extrem de elegant.

Cand au dat cu ochii de imagine, fanii au inlemnit. Puteau sa jure ca au in fata ochilor o imagine cu celebrul actor de la Hollywood, Tom Cruise. Aflat in tineretea sa, evident. Toata lumea l-a complimentat pe Ayan si a felicitat-o pe Mihaela Radulescu.

Fiul Mihaelei Radulescu seamana cu Tom Cruise

„Prima dată am crezut că e Tom Cruise în tinerețe”, „Doamne, zici că este Tom Cruise”, „Mă uit de 3 minute la el. A devenit un bărbat absolut impecabil: elegant, drept, cu o privire de îți taie respirația”, Inițial am zis că sigur e Tom Cruise”, au fost doar câteva dintre comentariile prietenilor virtuali ai Mihaelei Radulescu, noua prezentatoare de la Ferma (fosta Ferma vedetelor).

Întrebată fiind de unde a moștenit fiul ei genele, Mihaela Rădulescu a răspuns: „Fără îndoială că de la mine și de la taică-su”. Pe langa fizic, Ayan a mostenit si pasiunile mamei sale. Tanarul este pasionat de alergare de tip maraton, fotbal, escaladare, motocros, ciclism, schi, înot, snowboard, schi nautic, dar şi de zborul cu elicopterul.

Publicat: 23 dec. 2018, 18:23 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×