Avalansa pe un drum national din Hunedoara! Zapada avea peste 2 metri inaltime pe strada! Deblocarea cu utilaje a durat peste o ora!

Publicat: 23 dec. 2018, 18:45 Autor: D. C. Life

Nu se intampla prea des sa vezi un astfel de incident pe strazile din Romania.

Avalansa in Hunedoara! Zapada avea peste 2 metri inaltime pe strada! Un sofer a surprins o avalansa in trafic in judetul Hunedoara, acolo unde o cantitate impresionanta de zapada a alunecat de pe versant pe strada.

Traficul rutier pe DN 66 a fost inchis mai bine de o ora pentru a permite utilajelor sa ridice muntele de zapada care s-a format pe carosabil. Incidentul s-a petrecut la iesirea din Petrosani catre localitatea Bumbesti Jiu. Valul urias de zapada de pe drumul national nu a facut din fericire nicio victima.

La momentul producerii alunecarii niciun autoturism nu a fost surprins in zona. Traficul s-a reluat pe un fir alternativ, dar cozile de maşini se întind pe câţiva kilometri. Imaginile au fost surprinse de un telespectator Digi24.

Avalansa in Hunedoara! Zapada avea peste 2 metri inaltime pe strada!

Cum se poate vedea si din imagini politia rutiera a chemat de urgenta la fata locului 2 utilaje de dezapezire care au lucrat aproximativ o ora pentru a indeparta zapada de pe carosabil. Operatiunea a durat destul de mult pentru ca muntele de zapada de pe asfalt avea o latime de peste 10 metri iar inaltimea depasea pe alocuri chiar si 2 metri.

A fost nevoie de un excavator care sa ridice zapada pentru ca avalansa a antrenat la vale si o multime de crengi si busteni care au facut alunecarea de zapada sa fie cu atat mai puternica si periculoasa. S-au format coloane lungi de masini care asteptau sa se elibereze traficul iar dupa o ora totul a revenit la normal.

Publicat: 23 dec. 2018, 18:45 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă