Cea mai mare familie din Anglia impacheteaza cadourile inca din august. Se chinuie jumatate de an pentru Craciun VIDEO

Publicat: 24 Dec. 2018, 11:57 Parenting

Sue Radford, din Morecambe, Lancashire, este la carma conducerii celei mai mari familii pe care Anglia o are la ora actuala. Sotul ei, Noel, incearca sa o ajute.

Luna trecuta, Sue Radford si Noel au intimpinat pe lume cel de-al 21lea copil al familiei, Bonnie Raye. Este cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-au primit vreodata. Dar si o mare bataie de cap pentru ei. Cea mai mare familie din Anglia impacheteaza cadourile inca din august.

Sue si Noel au, in prezent, patru copii cu varstele de sub 4 ani. Acestia au cea mai mare familie din Anglia: Chris, 29 de ani, Sophie, 25 de ani, Chloe, 23 de ani, Jack, 21 de ani, Daniel, 19 ani, Luke, 18 ani, Millie, 17 ani, Katie, 16 ani, James, 15 ani, Ellie, 13 ani, Aimee, 12 ani, Josh, 11 ani, Max, 10 ani, Tillie, 8 ani, Oscar, 7 ani, Casper, 6 ani, Hallie, 3 ani, Phoebe, 2 ani si Archie, un an.

In ziua de Craciun, familia este vizitata de bunici si cei 4 nepoti. Familia nu poseda carti de credit. Fiecare cadou este planuit din timp. Parintii aloca un buget de 100-200 de lire sterline pentru fiecare copil. Copiii mai mari cer cadouri mai scumpe (Xbox, telefoane, tablete etc).

Parintii sustin ca nu au mereu bani sa le cumpere ce doresc. Fratii sunt nevoiti sa isi imparta cadourile uneori, dar acest lucru nu ii deranjeaza. In ciorapii atarnati pe semineu, fiecare primeste un mar, o portocala, creioane de colorat, carti de colorat si jucarii mai mici.

Fetele mari primesc produse de make-up pe care si le aleg singure. Mama lor nu se fardeaza si sustine ca nu ar sti ce sa le cumpere. Conform Dailymail.co.uk, familia nu primeste ajutor social. Primesc doar beneficii pentru copii. Sotul femeii, Noel, are o mica brutarie care ii ajuta sa traiasca.

Continuarea articolului »

Publicat: 24 Dec. 2018, 11:57 Parenting
Pe aceeași temă