Ce se va întâmpla cu soția agresorului din Onești. Femeia a fost arestată preventiv și va fi supusă unei expertize psihiatrice

Publicat: 04 Mar. 2021, 12:51 Arhiva

În urma evenimentului tragic care a avut loc în Onești, soția lui Gheorghe Moroșan a fost luată de oamenii legii, încătușată, de la blocul unde s-a produs dubla-crimă. Aceasta va fi dusă la un psihiatru pentru a vedea dacă are discernământ.

Soția lui Gheorghe Moroșan, bărbatul care a sechestrat doi bărbați într-un apartament din Onești, iar apoi i-a amenințat și omorât cu un cuțit, se află în mâinile oamenilor legii în prezent. Soția agresorului urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice. Aceasta a fost arestată preventiv, după ce soțul ei a ținut ostatici doi bărbați timp de cinci ore, arată Gândul.ro.

Femeia a fost arestată preventiv de oamenii legii, apoi în geanta ei s-au descoperit mai multe coliere din plastic, precum cele folosite de agresorul care și-a imobilizat cele două victime. Aurelia Moroșan ar putea fi acuzată de complictate la omor și lipsire de libertate. Se dorește să se descopere dacă a avut discernământ la data incidentului. De asemenea, au fost deschise două dosare.

Pe de altă parte, fratele unuia dintre victime – Silviu Istoan, susține că bărbatul ar fi fost atins și de un glonț tras de trupele speciale. O expertiză medico-legală a arătat faptul că lucrătorul ar fi fost infectat și cu noul coronavirus, însă rudele bărbatului susțin că el a fost infectat în urmă cu o lună, două săptămâni stând în carantină. Apoi, acesta și-a reluat munca.

Un martor a povestit ce s-a întâmplat în ziua în care doi bărbați au fost sechestrați și omorâți într-un apartament din Onești

Un tânăr, martor la incidentul din Onești, a povestit ce s-ar fi întâmplat în timp ce agresorul sechestrase în apartament cei doi bărbați. Tânărul mărturisește că oamenii legii se aflau în fața scării blocului, ar fi stat și râs ”de parcă își spuneau glume”.

”Am văzut cum s-a repezit și l-a coborât la pământ, nu am văzut exact momentul când l-a înjunghiat. Cât timp a fost toată situația asta, au încercat să vorbească, dar domnul încontinuu a înjurat. Polițiștii cât timp s a întâmplat au și spus: nu mai înjură, domnule. Ceva de genul… nu se simțea de parcă încercau să calmeze. Pe la ora 1 îmi amintesc cum erau în față scării și stăteau, râdeau de parcă își spuneau glume.

Nu știu tot ce au discutat, dar nu mi s a părut că s-a lucrat cu finețe. Dacă domnul chiar a fost pe bune scos afară legal din casă, trebuia să aibă un document, să-l aducă să-l verifice. Tot ce a cerut a fost chestia asta pentru cinci ore. Trebuia să-l aducă și nu mai murea nimeni”, a spus el, arată Digi24.

Sursă foto: captură video

Publicat: 04 Mar. 2021, 12:51 Arhiva
Pe aceeași temă