Șocant! Agresorul din Onești a fost operat pe secția unde lucrează soția unuia dintre bărbații morți în apartament

Publicat: 09 mart. 2021, 08:57 Autor: Andreea Voicu Arhiva

Informații noi șocante despre cazul Onești. Agresorul care a sechestrat într-un apartament doi bărbați și apoi i-a omorât a fost operat pe secția unde lucrează soția unuia dintre victimele atacului.

Agresorul din Onești, Gheorghe Moroșan, este bărbatul care a luat ostatici doi oameni, doi muncitori care veniseră la apartament să efectueze lucrări de renovare. Acesta i-a amenințat și i-a înjunghiat până la moarte. Cele două victime sunt Silviu Iștoan, în vârstă de 38 de ani, și Dan Pătatu, în vârstă de 55 de ani. Soția celui de-al doilea bărbat lucrează la Spitalul din Onești, pe Secția de Chirurgie, acolo unde agresorul a fost dus pentru a fi operat, după ce a fost împușcat, arată Adevărul.ro.

Soția agresorului din Onești a fost arestată preventiv timp de 30 de zile

Soția lui Gheorghe Moroșan a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce s-a decis că este complice la dubla – crimă. În cursul zilei de marți, ea a fost arestată. Este acuzată de complicitate la lipsire de libertate. Asupra ei au fost descoperite mai multe coliere din plastic, similare cu cele folosite de agresor pentru a-și imobiliza victimele în apartament. Decizia Judecătoriei Oneşti nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Tribunalul Bacău.

“Soţia lui i-a transmis că face bine ceea ce face. (…) Ea stătea deasupra apartamentului în care avea loc incidentul. Era la nişte prieteni, în mod constant, mai ales soţia mergea acolo”, a precizat comisarul șef Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al Direcției de Investigații Criminale IGPR, potrivit Agerpres, citează stirileprotv.ro.

Agresorul a fost arestat preventiv

Gheorghe Moroșan este bărbatul care a ținut doi bărbați ostatici într-un apartament din Onești. Aceștia au fost înjunghiați pânâ la moarte. Bărbatul se afla în fosta sa locuință, după ce a fost anunțat că cineva se află acolo pentru niște lucrări de renovare. Atât Gheorghe Moroșan, cât și soția sa, au fost anunțați în data de 1 martie de către o persoană că în apartamentul din care familia a fost evacuată se efectuează lucrări de renovare. Cu intenția de răzbunare, soții au plecat din localitatea Bogdănești spre apartamentul respectiv. Ancheta s-ar putea extinde și la firma unde lucrau cei doi muncitori care au fost uciși, întrucât tragedia s-a produs în timpul programului de muncă, arată Realitatea.net.

Sursă foto: Capturi video

Publicat: 09 mart. 2021, 08:57 Autor: Andreea Voicu Arhiva
Pe aceeași temă