Fiica agresorului din Onești: ”Mi-a zis că ar trebui să părăsesc țara”

Publicat: 09 mart. 2021, 14:28 Autor: Andreea Voicu Arhiva

Una dintre fetele agresorului din Onești, bărbatul care a sechestrat doi bărbați într-un apartament și i-a amenințat cu un cuțit, apoi i-a omorât, a mărturisit că a vobit cu Procurorul de la Parchetul Onești care i-ar fi spus să ”părăsească țara”.

Una dintre fetele agresorului din Onești a declarat la Antena 3 faptul că nu ar fi lăsată de autorități să își vadă părinții. De asemenea, Procurorul de la Parchetul Onești i-ar fi spus să ”părăsească țara”.

„Nu mi se permite absolut deloc să iau legătură cu el. Am vorbit la spital, în momentul în care mă prezint și spun cine sunt, mi se închide telefonul. Și dacă încerc nenumărate telefoane mi se dă ocupat. Domnul Procuror Neagu de la Parchetul Onești mi-a zis că ar trebui să părăsesc țara. De ce nu mă lasă să pot intra eu în contact cu el?”, spune fiica criminalului din Onești, arată Alephnews.ro.

Apoi, tânăra a fost întrebată dacă este dispusă să poarte echipament de înregistrare pentru a fi lăsată să vorbească cu tatăl ei.

„Da! Doar că să îmi văd tatăl. Da! Nu știu cum se poate proceda. De ce s-a ajuns la dezastrul asta? De ce autoritățile nu au luat măsuri când trebuia, când s-au depus plângeri peste plângeri. De ce nu l-a luat nimeni în seamă?„, a spus femeia.

Soția agresorului din Onești a fost arestată preventiv timp de 30 de zile

Soția lui Gheorghe Moroșan a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce s-a decis că este complice la dubla – crimă. În cursul zilei de marți, ea a fost arestată. Este acuzată de complicitate la lipsire de libertate. Asupra ei au fost descoperite mai multe coliere din plastic, similare cu cele folosite de agresor pentru a-și imobiliza victimele în apartament. Decizia Judecătoriei Oneşti nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Tribunalul Bacău.

“Soţia lui i-a transmis că face bine ceea ce face. (…) Ea stătea deasupra apartamentului în care avea loc incidentul. Era la nişte prieteni, în mod constant, mai ales soţia mergea acolo”, a precizat comisarul șef Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al Direcției de Investigații Criminale IGPR, potrivit Agerpres, citează stirileprotv.ro.

Agresorul a fost arestat preventiv

Gheorghe Moroșan este bărbatul care a ținut doi bărbați ostatici într-un apartament din Onești. Aceștia au fost înjunghiați pânâ la moarte. Bărbatul se afla în fosta sa locuință, după ce a fost anunțat că cineva se află acolo pentru niște lucrări de renovare. Atât Gheorghe Moroșan, cât și soția sa, au fost anunțați în data de 1 martie de către o persoană că în apartamentul din care familia a fost evacuată se efectuează lucrări de renovare. Cu intenția de răzbunare, soții au plecat din localitatea Bogdănești spre apartamentul respectiv. Ancheta s-ar putea extinde și la firma unde lucrau cei doi muncitori care au fost uciși, întrucât tragedia s-a produs în timpul programului de muncă, arată Realitatea.net.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 09 mart. 2021, 14:28 Autor: Andreea Voicu Arhiva
Pe aceeași temă