Agresorul din Onești are probleme medicale, după ce a fost operat! A fost transferat la un alt spital

Publicat: 05 Mar. 2021, 08:39 Arhiva

Gheorghe Moroșan, bărbatul care a sechestrat doi bărbați într-un apartament din Onești, iar mai apoi i-a omorât prin înjunghiere, se află în spital. Bărbatul are probleme medicale, după ce a fost operat pentru îndepărtarea gloanțelor. De asemenea, el a fost transferat la un alt spital.

Agresorul din Onești a fost transportat la un alt spital din județ, după ce starea de sănătate i s-a înrăutățit. Bărbatul în vârstă de 68 de ani a fost mutat la spitalul din Bacău și se află intubat din nou. Starea de rău a venit după operația de îndepărtare a gloanțelor. Inițial, după ce fusese internat pe secția de Terapie Intensivă, starea lui a fost bună, însă, la câteva ore, s-a înrăutățit, arată Realitatea.net.

„Avea 9 plăgi împușcate. A fost operat, i s-au extras bilele de cauciuc cu care a fost împușcat și două gloanțe, fiind folosită și muniție letală. A avut două lovituri și la abdomen, și în coapasa piciorului drept. În această dimineață medicii anesteziști vor stabili când va fi detubat. În acest moment nu mă pot pronunța dacă starea lui permite transferul la un spital penitenciar, dar probabil că într-o zi, va putea fi audiat”, a declarat managerul Spitalului din Onești, acolo unde a fost internat prima oară criminalul.

Un martor a povestit ce s-a întâmplat în ziua în care doi bărbați au fost sechestrați și omorâți într-un apartament din Onești

Un tânăr, martor la incidentul din Onești, a povestit ce s-ar fi întâmplat în timp ce agresorul sechestrase în apartament cei doi bărbați. Tânărul mărturisește că oamenii legii se aflau în fața scării blocului, ar fi stat și râs ”de parcă își spuneau glume”.

”Am văzut cum s-a repezit și l-a coborât la pământ, nu am văzut exact momentul când l-a înjunghiat. Cât timp a fost toată situația asta, au încercat să vorbească, dar domnul încontinuu a înjurat. Polițiștii cât timp s a întâmplat au și spus: nu mai înjură, domnule. Ceva de genul… nu se simțea de parcă încercau să calmeze. Pe la ora 1 îmi amintesc cum erau în față scării și stăteau, râdeau de parcă își spuneau glume.

Nu știu tot ce au discutat, dar nu mi s a părut că s-a lucrat cu finețe. Dacă domnul chiar a fost pe bune scos afară legal din casă, trebuia să aibă un document, să-l aducă să-l verifice. Tot ce a cerut a fost chestia asta pentru cinci ore. Trebuia să-l aducă și nu mai murea nimeni”, a spus el, arată Digi24.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 05 Mar. 2021, 08:39 Arhiva
Pe aceeași temă