Șocant! Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu victimele în apartamentul din Onești. Unul dintre bărbații sechestrați a vorbit cu operatorul 112, iar agresorul i-a spus că-l omoară

Publicat: 03 Mar. 2021, 11:58 Arhiva

Au apărut noi informații în legătură cu dubla-crimă de la Onești, unde doi bărbați și-au pierdut viața, după ce au fost luat ostatici de o persoană de 68 de ani, în apartamentul în care lucrau. În prezent, agresorul se află în spital. A fost operat, după ce a fost împușcat în picioare de oamenii legii.

Potrivit Antena 3, au apărut noi informații în legătură cu incidentul tragic care a avut loc în Onești. Însă, ce s-ar fi întâmplat cu ceva timp înainte ca oamenii legii să intre în locuință? Foștii vecini ai lui Gheorghe Moroșan, agresorul care a ucis doi bărbați care lucrau în apartamentul din care el fusese evacuat, au filmat ce s-a întâmplat în balconul în care a avut loc dubla-crimă. În imaginile respective apar două siluete, iar într-o singură imagine apar toate cele trei siluete – agresorul și cei doi bărbați sechestrați. Însă, în alte imagini apare doar agresorul cu o singură victimă.

Oficial, însă, verdictul va veni din partea medicilor legiști care vor stabili cu exactitate ora fiecărui deces. Se crede că unul dintre bărbați a fost omorât cu ceva timp înainte ca cel de-al doilea să fie înjunghiat cu un cuțit. De asemenea, doar una dintre victime a vorbit la telefon cu operatorul 112 când agresorul a sunat. Atunci, bărbatul a amenințat că îl va ucide, în condițiile în care nu primește ce vrea.

În legătură cu sechestrarea bărbaților, agresorul l-ar fi amenințat pe unul dintre cei doi și l-ar fi pus să îl lege de mâini pe cel de-al doilea cu niște coliere de plastic pentru cabluri.

Agresorul din Onești are 9 plăgi împușcate. Se află în spital

Bărbatul de 68 de ani a fost împușcat în picioare de către oamenii legii. Acesta are 9 plăgi și se află internat în spital, starea de sănătate fiind bună. El a fost dus la Spitalul din Onești, acolo unde a fost operat de urgență și internat la Terapie Intensivă. Este cooperant și conștient, arată Antena 3.

„Avea 9 plăgi împușcate. A fost operat, i s-au extras bilele de cauciuc cu care a fost împușcat și două gloanțe, fiind folosită și muniție letală. A avut două lovituri și la abdomen, și în coapasa piciorului drept. În această dimineață medicii anesteziști vor stabili când va fi detubat. În acest moment nu mă pot pronunța dacă starea lui permite transferul la un spital penitenciar, dar probabil că într-o zi, va putea fi audiat”, a afirmat managerul spitalului din Onești, Gelu Nicolcea, la Digi 24.

Sursă foto: capturi video

Publicat: 03 Mar. 2021, 11:58 Arhiva
Pe aceeași temă