Șocant! Ce i-ar fi spus agresorul din Onești asistentei medicale care l-a îngrijit, pe patul de spital: ”Când ies de aici, te împușc”

Publicat: 18 mart. 2021, 14:02 Autor: Andreea Voicu Arhiva

Agresorul din Onești, care a sechestrat doi bărbați într-un apartament, i-a amenințat cu un cuțit, apoi i-a înjunghiat până la moarte, ar fi amenințat-o pe o asistentă medicală care a avut grijă de el în spital.

Gheorghe Moroșan, bărbatul care a cauzat moartea a doi bărbați muncitori, care se aflau în apartamentul din Onești, ar fi amenințat o asistentă medicală din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bacău. Femeia ar fi venit în salonul bărbatului de 68 de ani pentru a-i aduce un pahar cu apă, după ce bărbatul ar fi cerut o cană cu ceai. Atunci, asistentei i-ar fi spus: „Când ies de aici, te omor. Îmi iau un pistol și te împușc în cap”, arată CANCAN. Femeia le-a spus anchetatorilor incidentul din salon.

Soția agresorului din Onești a fost arestată preventiv timp de 30 de zile

Soția lui Gheorghe Moroșan a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce s-a decis că este complice la dubla – crimă. În cursul zilei de marți, ea a fost arestată. Este acuzată de complicitate la lipsire de libertate. Asupra ei au fost descoperite mai multe coliere din plastic, similare cu cele folosite de agresor pentru a-și imobiliza victimele în apartament. Decizia Judecătoriei Oneşti nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Tribunalul Bacău.

“Soţia lui i-a transmis că face bine ceea ce face. (…) Ea stătea deasupra apartamentului în care avea loc incidentul. Era la nişte prieteni, în mod constant, mai ales soţia mergea acolo”, a precizat comisarul șef Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al Direcției de Investigații Criminale IGPR, potrivit Agerpres, citează stirileprotv.ro.

Un martor a povestit ce s-a întâmplat în ziua în care doi bărbați au fost sechestrați și omorâți într-un apartament din Onești

Un tânăr, martor la incidentul din Onești, a povestit ce s-ar fi întâmplat în timp ce agresorul sechestrase în apartament cei doi bărbați. Tânărul mărturisește că oamenii legii se aflau în fața scării blocului, ar fi stat și râs ”de parcă își spuneau glume”.

”Am văzut cum s-a repezit și l-a coborât la pământ, nu am văzut exact momentul când l-a înjunghiat. Cât timp a fost toată situația asta, au încercat să vorbească, dar domnul încontinuu a înjurat. Polițiștii cât timp s a întâmplat au și spus: nu mai înjură, domnule. Ceva de genul… nu se simțea de parcă încercau să calmeze. Pe la ora 1 îmi amintesc cum erau în față scării și stăteau, râdeau de parcă își spuneau glume.

Nu știu tot ce au discutat, dar nu mi s a părut că s-a lucrat cu finețe. Dacă domnul chiar a fost pe bune scos afară legal din casă, trebuia să aibă un document, să-l aducă să-l verifice. Tot ce a cerut a fost chestia asta pentru cinci ore. Trebuia să-l aducă și nu mai murea nimeni”, a spus el, arată Digi24.

Sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 18 mart. 2021, 14:02 Autor: Andreea Voicu Arhiva
Pe aceeași temă