Fiica agresorului din Onești a rupt tăcerea! „Nu am sechestrat pe nimeni. De când am fost evacuată de jandarmi nu am mai călcat în apartament”

Publicat: 05 mart. 2021, 12:03 Autor: Andreea Voicu Arhiva

Fiica lui Gheorghe Moroșan, agresorul din Onești care a sechestrat doi bărbați, i-a legat de mâini, i-a amenințat cu un cuțit, apoi i-a înjunghiat până la moarte, a rupt tăcerea.

Fiica agresorului din Onești, Gheorghe Moroșan, a vorbit despre starea de sănătate a tatălui său, dar și despre ce s-ar fi întâmplat în urmă cu câțiva ani, când s-a scris că ar fi sechestrat un om în apartamentul din care au fost evacuată. În acest moment, bărbatul se află internat în spitalul din Bacău, intubat, după ce starea de sănătate a lui s-a înrăutățit, după operație. A. M., fiica bărbatului, a declarat pentru Realitatea că este încă șocată de ceea ce s-a întâmplat. Tânăra a mărturisit că nu știa ce avea de gând să facă tatăl ei.

„Nu știu absolut nimic. Alaltăieri am luat legătură cu cineva de la spital, nu mi s-a recomandat. A spus că starea lui s-a înrăutăți încă de la Onești. Nu pot da mai multe detalii pentru că nu știu. Când îmi spun numele, nu mi se dă niciun detaliu, mi se închide telefonul în nas. (…) De atunci nu m-a contactat nimeni. Nici cu mama nu am putut să vorbesc. Nu am fost acolo. De când s-a intrat în apartament am sunat la Poliție mi-am dat numele, am relatat despre ce e vorba, mi s-a închis telefonul. Am încercat, am vorbit cu părinții mei… Mama se ruga să iau legătura cu tata ca să aplanez situația.

Și acum e un șoc. Nu mă pot exprima sub nicio formă. Pot să las capul plecat în față familiilor victimelor. Nu pot spune mai mult de atât. Nu a fost un om perfect. Cu mine nu a avut stări de violență. Că au fost certuri în familie, ca în orice familie, cu mama, dar cu mine nu”, a mărturisit femeia.

Fiica lui Gheorghe Moroșan: „Nu am sechestrat pe nimeni”

De asemenea, a vorbit și despre situația apartamentului din Onești din care a fost evacuată.

”Din acel apartament am fost evacuată cu mama mea, am fost agresată cu pistolul la cap, mi s-au pus cătușele, am fost atacată de jandarmi, trântită cu spatele de un perete. M-au scos din casă așa cum eram îmbrăcată. Nici pentru tată nu a fost ușor să își vadă fata așa. Poate că de atunci s-a produs un declic. De atunci noi avem buletinele tot la aceea adresă la acel apartament…Părinții mei cred că am fost dați afară abuziv. Eram doar un copil. Documentele nu au fost la îndemână mea, nu le-am văzut. Nu am sechestrat pe nimeni. A fost depusă vreo plângere împotriva mea? De când am fost evacuată de jandarmi nu am mai călcat în apartament”, a mai spus ea.

Sursă foto: capturi video

Publicat: 05 mart. 2021, 12:03 Autor: Andreea Voicu Arhiva
Pe aceeași temă