Detalii terifiante! Agresorul din Onești care a sechestrat și omorât doi bărbați amenința pe internet în urmă cu 3 ani: ”Cu armă de foc voi face și eu dreptate”

Publicat: 03 mart. 2021, 09:38 Autor: Andreea Voicu Arhiva

În urmă cu trei ani, agresorul din Onești posta pe rețelele de socializare un video prin care transmitea amenințări. Bărbatul de 68 de ani a sechestrat doi bărbați în urmă cu câteva zile și i-a înjunghiat cu un cuțit. Ambii bărbați au murit.

Gheorghe Moroșan este bărbatul din Onești care a luat doi bărbați ostatici într-un apartament, sub amenințarea cuțitului. Negociatorii au încercat să calmeze situația și să salveze viețile omenești, însă într-un declic, care s-a produs după-amiază, când unul dintre bărbați l-a lovit pe agresor, s-au auzit țipete din locuință, iar atunci oamenii legii au intrat. Bărbatul a fost împușcat în picioare și se află sub atenția medicală în acest moment, iar cei doi electricieni au murit. Unul dintre aceștia a fost găsit mort de către polițiști, iar cel de-al doilea bărbat a murit la spital.

În urmă cu trei ani, agresorul din Onești postase pe rețelele de socializare un video prin care transmitea amenințări. Bărbatul transmitea în urmă cu 3 ani că își va face singur dreptate. Apartamentul în care s-a produs crima era al bărbatului, însă fusese evacuat. Videoclipul a fost postat în data de 29 octombrie 2018, potrivit ”Ziarul de Bacău”. Când a avut loc evacuarea din apartament, bărbatul se afla în străinătate. Fiica lui ar fi fost amenințată cu pistolul de unuld intre jandarmi, pentru a părăsi locuința. Bărbatul nu ar fi văzut un ordin de evacuare în 2010 și nu ar fi reușit să își recupereze bunurile, arată Mediafax.

„A scos pistolul din dotare şi i-a pus fiicei mele pistolul la cap, că dacă nu părăseşte apartamentul o împuşcă. În acel moment i-a pus cătuşele la mână şi a dat-o afară forţat din apartament”, spunea el în filmare.

„Am încercat să îmi recuperez lucrurile din apartament, dar nu s-a putut face absolut nimic. În acel moment familia mea a fost aruncată afară în stradă, nu i-a dat voie să ia absolut nimic din apartament. Mai mult de atât, ei au luat cheile, au sigilat apartamentul şi a rămas tot în custodia lor.

Familia mea a fost ameninţată cu armă de foc. Dacă nu se lămureşte această situaţie, cu armă de foc voi face şi eu dreptate! Să nu vă fie de glumă, nu glumesc! Asta am vrut să spun, dacă vreţi, luaţi măsuri, iar dacă nu, o să vă lămuresc, o să luaţi mai târziu”, a mai spus el.

Un martor a povestit ce s-a întâmplat în ziua în care doi bărbați au fost sechestrați și omorâți într-un apartament din Onești

Un tânăr, martor la incidentul din Onești, a povestit ce s-ar fi întâmplat în timp ce agresorul sechestrase în apartament cei doi bărbați. Tânărul mărturisește că oamenii legii se aflau în fața scării blocului, ar fi stat și râs ”de parcă își spuneau glume”.

”Am văzut cum s-a repezit și l-a coborât la pământ, nu am văzut exact momentul când l-a înjunghiat. Cât timp a fost toată situația asta, au încercat să vorbească, dar domnul încontinuu a înjurat. Polițiștii cât timp s a întâmplat au și spus: nu mai înjură, domnule. Ceva de genul… nu se simțea de parcă încercau să calmeze. Pe la ora 1 îmi amintesc cum erau în față scării și stăteau, râdeau de parcă își spuneau glume.

Nu știu tot ce au discutat, dar nu mi s a părut că s-a lucrat cu finețe. Dacă domnul chiar a fost pe bune scos afară legal din casă, trebuia să aibă un document, să-l aducă să-l verifice. Tot ce a cerut a fost chestia asta pentru cinci ore. Trebuia să-l aducă și nu mai murea nimeni”, a spus el, arată Digi24.

sursă foto: capturi video

Publicat: 03 mart. 2021, 09:38 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă