Cazul Onești. Familia unuia dintre bărbații omorâți de Gheorghe Moroșan cere despăgubiri de 2 milioane de euro

Publicat: 06 Apr. 2021, 12:56 Arhiva

Cazul Onești. Una dintre cele două familii ale bărbaților care au fost omorâți de Gheorghe Moroșan cere despăgubire o sumă uriașă: nu mai puțin de două milioane de euro. Fratele, cumnata și nepoții au cerut această sumă.

Potrivit Cancan, familia uneia dintre victimele de la Onești, familia lui Silviu, cere despăgubire de două milioane de euro. Bărbatul și un coleg de muncă de-ai săi au fost sechestrați într-un apartament din Onești, amenințați și apoi omorâți de Gheorghe Moroșan. Fratele lui cere un milion de euro, pe când cumnata cere 500.000 de euro, iar nepoții câte 250.000 de euro, potrivit avocatului lor, Adrian Cuculis.

„Daunele cerute de familia lui Silviu se ridica la 2 milioane de euro. S-au constituit ca parte civilă în urma crimei de la Onești. Vorbim despre Paul care este fratele lui Silviu, singura rudă de altfel în viață pe care o mai avea la momentul respectiv, soția lui Paul și copiii lui.

Banii aceștia sunt ceruţi mai degrabă de la Poliția Română care a intervenit cum știm și de la Moroșanu și de la familia lui, respectiv de la soția acestuia care este complice. Pentru moment nu a fost nimeni pus sub învinuire. Nu a fost pusă în mișcare acțiunea penală față de vreun polițist sau persoane găsite vinovate”, a spus avocatul familiei lui Silviu la Antena 3.

Cine sunt victimile criminalului din Onești, cel care a luat ostatici doi muncitori, iar apoi i-a omorât

Unul dintre bărbații sechestrați avea vârsta de 38 de ani, Silviu Iștoan, iar cel de-al doilea avea 55 de ani și se numește Dan Palatu, ambii electricieni. Bărbatul de 38 de ani rămăsese orfan de mamă la vârsta de trei ani, a fost crescut de tată, alături de fratele său.

Vă reamintim faptul că, doi muncitori care renovau un apartament în Oneşti, judeţul Bacău, au fost omorâţi de Gheorghe Moroşan, fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Poliţia a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ţinut cei doi muncitori ostatici, după ce negocierile dintre agresor şi forţele de ordine au eşuat. Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, unul dintre ei murind pe loc şi altul la spitalul din Oneşti.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 06 Apr. 2021, 12:56 Arhiva
Pe aceeași temă