De ce Alex Bodi i-ar cere Biancăi Drăgușanu 200.000 de euro despăgubiri

Publicat: 13 Mar. 2021, 10:03 Vedete

Alex Bodi, fost partener al frumoasei blondine, i-ar cere acesteia despăgubiri în valoare de 200.000 de euro. Se pare că până în acest moment, disputa între el și Bianca Drăgușanu nu s-a finalizat.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a depus o plângere împotriva ei prin care o acuză de mărturie mincinoasă. Atunci când blondina a mers în fața anchetatorilor DIICOT, ar fi făcut mai multe dezvăluiri despre activitățile fostului ei soț, și anume despre saci de bani, lingouri de aur și persoane duse la prostituție, arată Antena 3.

Avocatul lui Alex Bodi a declarat faptul că Bianca Drăgușanu a spus despre el că ar avea bani pentru ”mituirea unor judecători”. Dezvăluirile ar fi fost făcute când ea era audiată ca martor în dosarul de proxenetism. Alex Bodi ar cere 200.000 de euro despăgubiri de la Bianca Drăgușanu.

„Că dl. Bodi Alexandru duce lună de lună la Londra sume între 100 şi 200 de mii de euro, că are multe lingouri de aur, că a avut nu ştiu câte iubite pe care le-a exploatat, că ştie că fosta soţie este o femeie exploatată de el, lucru neadevărat, că dl. Bodi ar avea pungi de bani pregătite ca el să iasă din arest la domiciliu, adică, mai pe româneşte, dl. Bodi este un mituitor care foloseşte banii să faciliteze mituirea unor judecători, că numai ei pot să-l pună liber, nu?”, spune avocatul Dancu despre declarația dată procurorilor de Bianca Drăgușanu.

Menajera lui Alex Bodi a rupt tăcerea

În urmă cu câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu a făcut publice câteva imagini în care apărea bătută. De atunci, s-au tot făcut declarații pe tema acestui subiect, iar recent cea care a vrut să spună adevărul despre agresiuni a fost chiar menajera afaceristului.

Femeia a vorbit despre agresiunile la care ar fi fost supusă Bianca Drăgușanu în vila lui Alex Bodi. Menajera a dezvăluit faptul că în prezența sa nu au avut niciodată loc scene de violență, însă nici nu a stat să îi urmărească pe cei doi, a mai explicat aceasta.

„Realitatea e cu totul alta. Nu am ajutat-o nici să evadeze, nu am văzut bătăi. Eu nu am văzut-o să o bată. De față cu mine, nu. Ei au venit împreună și s-au auzit ceva discuții, dar nicidecum bătăi. Eu nu am văzut bătăi. Au venit împreună de undeva ei doi. Nu știu dacă era o atmosferă tensionată, pentru că eu având treabă nu am stat să mă uit la ei. M-au salutat și mi-am văzut de treabă în continuare”, a declarat menajera lui Alex Bodi.

Sursă foto: Capturi Video Youtube

Publicat: 13 Mar. 2021, 10:03 Vedete
Pe aceeași temă