Un martor la tragedia din Onești a făcut declarații halucinante! Ce spunea soția lui Gheorghe Moroşan: „Nu îi omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont”

Publicat: 04 Mar. 2021, 12:23 Arhiva
Un martor la tragedia din Onești a făcut declarații halucinante! Ce spunea soția lui Gheorghe Moroşan: „Nu îi omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont”

Au apărut noi detalii despre dubla crimă din Onești. Un martor, apropiat al celor două victime a făcut declarații halucinante despre ceea ce s-a întâmplat luni. O discuție între agresor și soția acestuia a fost surprinsă de martor.

Lucrurile se complică din ce în ce mai tare în cazul care a îngrozit o țară întreagă. Bărbatul care a fost martor la crima din Onești a dezvăluit câteva lucruri de-a dreptul șocante despre soția criminalului.

Acesta susţine că şi-a văzut colegii pe geamul de la balcon, dar şi că soţia lui Gheorghe Moroşan a fost prezentă la locul crimei în tot acest timp. Martorul spune că femeia a insistat ca cei doi muncitori să fie lăsaţi în viaţă cât mai mult timp.

„Da, eu am fost acolo, la 16 şi ceva. La 17 s-a întâmplat tragedia. I-am văzut la balcon pe cei doi ostatici. Unul era în poziţia bisericii, cu mâinile la spate, celălalt în partea opusă. Am văzut cum s-a dus înspre el domnul ăsta, Moroşan. I-a dat un cuţit, a căzut jos. Posibil, a fugit după celălalt, după Dan, şi după aia s-a ridicat şi a zis ceva la geam, că îi omoară, sau ceva în genul ăsta. La 17 l-a înjunghiat, sau 17:01. La 17:20 am văzut targa cum iese. Soţia lui a fost acolo permanent, de la 16 şi ceva, şi îl informa ce se întâmplă jos. Doamna se plimba printre poliţişti. Vorbea cu el la telefon şi îi spunea: nu îi omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont”, a relatat pentru Antena 3 martorul.

Agresorul din Onești are 9 plăgi împușcate. Se află în spital

Bărbatul de 68 de ani a fost împușcat în picioare de către oamenii legii. Acesta are 9 plăgi și se află internat în spital, starea de sănătate fiind bună. El a fost dus la Spitalul din Onești, acolo unde a fost operat de urgență și internat la Terapie Intensivă. Este cooperant și conștient, arată Antena 3.

„Avea 9 plăgi împușcate. A fost operat, i s-au extras bilele de cauciuc cu care a fost împușcat și două gloanțe, fiind folosită și muniție letală. A avut două lovituri și la abdomen, și în coapasa piciorului drept. În această dimineață medicii anesteziști vor stabili când va fi detubat. În acest moment nu mă pot pronunța dacă starea lui permite transferul la un spital penitenciar, dar probabil că într-o zi, va putea fi audiat”, a afirmat managerul spitalului din Onești, Gelu Nicolcea, la Digi 24.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 04 Mar. 2021, 12:23 Arhiva
Pe aceeași temă