Ce nume ar putea avea cel de-al doilea copil al lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Publicat: 26 Feb. 2021, 14:27 Vedete

Meghan Markle și Prințul Harry sunt pe cale să devină părinți pentru a doua oară, iar fericirea este extrem de mare în familia celor doi!

Au trecut mai puțin de doi ani de când Meghan Markle a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, și anume pe micuțul Archie. El va împlini vârsta de 2 ani în data de 6 mai, anul acesta. Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni în curând părinți, iar fericirea este enormă în familia lor! Cel de-al doilea copil se va naște la finalul acestei primăveri. Până acum, sexul bebelușului nu a fost făcut public, dar multe persoane susțin că cei doi știu dacă micuțul Archie va avea frățior sau surioară. Pe de altă parte, în condițiile în care este fetiță, cei doi i-ar putea pune numele de Diana, fiind unul favorit al celor doi, arată Verdict.ro.

Tatăl lui Meghan Markle a avut și prima reacție, după ce a aflat că va deveni, din nou, bunic

Meghan Markle este gravidă pentru a doua oară, iar ea și Prințul Harry abia așteaptă să devină din nou părinți. Tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, a avut o reacție, după ce a aflat că fiica lui va deveni iar mămică: „Îi doresc lui Meghan naștere ușoară și sper să fie fericiți. Sper ca într-o zi să-mi văd nepoții”, arată Spynews.

Meghan Markle a pierdut o sarcină

Meghan Markle, soția prințului Harry, a dezvăluit într-un articol publicat în New York Times că a suferit pierderea unei sarcini în luna iulie a anului 2020. Ducesa de Sussex vorbeste despre „o suferinta aproape de nesuportat”.

„Ştiam, în timp ce-l strângeam în braţe pe primul meu copil, că îl pierd al doilea. Să pierzi un copil înseamnă să porţi o durere aproape insuportabilă, trăită de mulţi, dar despre care puţini vorbesc”, a dezvăluit ducesa, conform Birmingham Mail.

Meghan Markle a dezvăluit că a simţit o crampă ascuţită şi a căzut pe podea cu primul ei copil în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a menţine calmul, dar ştia că îl pierde pe cel de-al doilea copil al ei.

„Câteva ore mai târziu, m-am întins într-un pat de spital, ţinându-l de mână soţului meu”, a spus Meghan Markle, dezvăluind că soţul ei o ţinea de mână şi plângea.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 26 Feb. 2021, 14:27 Vedete
Pe aceeași temă