Caz socant in Botosani! Copiii au fost goniti de la locul de joaca cu piuneze. Parintii sunt extrem de revoltati

Publicat: 22 iul. 2019, 09:49 Autor: Simona Ciao.ro
Caz socant in Botosani! Copiii au fost goniti de la locul de joaca cu piuneze. Parintii sunt extrem de revoltati

Copiii din Botosani au fost impiedicati sa se joace printr-o metoda revoltatoare, care a socat parintii.

Caz socant in Botosani! Totul a pornit de la cativa locatari pensionari, care au fost decisi sa impiedice copiii sa se joace pe langa blocurile lor, astfel ca au gasit o solutie…practica.

Astfel ca acestia au aruncat piuneze pe jos pentru a-i impeidica pe copii sa-si petreaca timpul liber langa locuintele lor, si pentru a nu fi deranjati pe tot parcursul verii.

Caz socant in Botosani!

Caz socant in Botosani!

Insa totul a luat amploare atunci cand o mama revoltata s-a decis sa faca cunoscuta fapta batranilor pe social media, aceasta publicand si fotografii ca dovezi.

Pe toate aleile de langa blocurile invecinate rau aruncate piuneze, mama gasind multe dintre ele infinpte in incaltamintea copilului insa totul putea merge mai rau daca un copil se intepa in aceste piuneze.

„Vi se pare corect și normal ca niște oameni în toată firea să arunce cu cutii pline de piuneze pentru a nu se juca copiii între blocuri?”, a scris aceasta in mediul online.

Oamenii n-au stat deoparte si au inceput sa-si dea cu parerea, fiind oripilati de gestul batranilor, ba chiar au dat alte exemple de cum lumea impiedica copiii sa se joace.

„Este o binecuvântare să auzi glasurile copiilor care se joacă printre blocuri. Bine că nu sunt în fața tabletelor! Cui nu îi place, la azil sau în pădure”, a scris unul dintre utilizatorii de pe social media, potrivit botosaneanul.ro.

„La noi au uns scările la bloc cu ulei ars, să nu stea copiii pe scări”, a scris o alta persoana.

Pentru ca siguranta copiiilor sai a fost pusa in pericol, mama a fost sfatuita sa mearga la Politie pentru a depunde o plangere si pentru a stopa acest mod abuziv de a impiedica copiii sa se joace.

Publicat: 22 iul. 2019, 09:49 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă