Caz incredibil la Botoșani! O asistentă medicală a murit, după ce a fost declarată vindecată de Covid-19

Publicat: 12 mai 2020, 11:35 Autor: Andreea Voicu News

O situație incredibilă a avut loc la Botoșani. O asistentă medicală a murit, după ce a fost declarată vindecată de Covid-19.

Femeia de 58 de ani, care era asistentă medicală la Spitalul Județean de Urgență, fusese testată pozitiv în urmă cu o lună de coronavirus și a fost pusă de doctori la reanimare. Se afla într-o stare gravă.

Potrivit Antena 3, la sfârșitul lunii aprilie, asistentei medicale i-au fost făcute trei teste care au ieșit negative, astfel că fusese vindecată de coronavirus. A fost transferată într-un spital din Dorohoi, deoarece suferea și de alte afecțiuni: hipertensiune arterială și obezitate, arată Antena 3.

Însă, asistenta medicală a murit în spital, iar acum se fac cercetări pentru a se descoperi dacă ea a murit de coronavirus sau din alte cauze.

Prof. dr. Virgil Musta, o nouă schemă de tratament pentru persoanele infectate cu noul coronavirus

O veste bună – am putea spune! Profesorul doctor Virgil Musta de la Timișoara ar fi găsit ”cheia” tratamentului anti-covid!

Specialistul folosește de trei săptămâni o combinație de medicamente asupra pacienților internați din cauza coronavirusului. Noua schemă aplicată dă roade, iar pe secția lui nu a mai fost niciun pacient intubat, arată Antena 3.

Noul tratament conține și anticoagulant. S-a produs atacarea virusului înainte ca acesta să dezvolte forme grave la oameni. Pacienții care urmează tratemente cu anticoagulante trebuie să îl ia în continuare.

Publicat: 12 mai 2020, 11:35 Autor: Andreea Voicu News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă