Cât de frumoasă este sora Andreei Marin! Blondă, cu ochii albaștri, Cristina este căsătorită și are doi copii

Publicat: 16 feb. 2024, 12:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Cât de frumoasă este sora Andreei Marin! Chiar dacă nu are o carieră în lumina reflectoarelor, Cristina Cheser arată atât de bine, încât ar putea oricând să lucreze în televiziune.

Cât de frumoasă este sora Andreei Marin!

Dacă pe Andreea Marin o știe toată lumea, pe sora ei mai mică n-o apreciază decât cei care au ocazia și norocul s-o întâlnească. Și asta pentru că este de o frumusețe răpitoare: are un chip angelic, părul blond și ochii mari, albaștri.

Cristina Chicheș are 43 de ani, fiind cu cinci ani mai mică decât Andreea Marin.

Andreea Marin și sora ei au suferit enorm, în copilărie, după ce mama lor a murit într-un accident de mașină. În urmă cu trei ani și tatăl lor s-a stins din viață.

Cristina Chiser, în ciuda trăsăturilor ei frumoase, nu a vrut să lucreze în televiziune. Aceasta s-a orientat spre lumea afacerilor. Mai întâi a avut o pizzerie, însă afacerea nu a mers așa cum și-a dorit.

Câți frați are Andreea Marin

Andreea Marin și Cristina Chiser mai un frate vitreg din căsătoria tatălui lor cu a doua soție.

Tatăl Andreei Marin a fost căsătorit de trei ori. Prima soție, mama Andreei Marin și a Cristinei a murit în 1984, în urma unui accident de mașină. Cu a doua soție, Dan Marin a făcut un băiat pe nume Ionuț, însă de care a divorțat. Iar din 2006, bărbatul și-a refăcut viața alături de Renata, șefa Direcției Județene de Evidență a Populației din Iași, care avea și ea o fiică.

Andreea Marin și Cristina Chiser mai au și o soră vitregă. Gabriela Puşcaşu va împlini anul acesta 30 de ani și este fiica Renatei Marin, femeia cu care Dan Marin s-a căsătorit, în 2005, pentru a treia oară. Gabriela provine dintr-un mariaj anterior al Renatei, a studiat la Facultatea de Arhitectură „G.M. Cantacuzino” și a cochetat mulți ani cu moda.

Foto: social media

Publicat: 16 feb. 2024, 12:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă