Carmen de la Salciua a fost violata, batuta si jefuita in noul videoclip

Publicat: 17 oct. 2019, 11:20 Autor: Loredana General

Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au impacat. Cei doi au uitat toate acuzatiile pe care si le-au adus reciproc si acum filmeaza un nou videoclip impreuna.

Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au impacat. Acum că formează din nou un cuplu, Carmen de la Săciua și Culiță Sterp le-au pregătit o surpriză uriașă fanilor. Mai exact, din indiciile publicate de cei doi foști soți pe paginile lor de pe rețelele de socializare, pare că următoarea melodie o vor cânta îmăreună și că au și filmat un videoclip amândoi.

Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au impacat

Culiță Sterp a publicat un video în timp ce se afla în inconfundabila mașină roz a lui Carmen de la Sălciua. „Urmează cel mai nou clip intitulat „Hai să nu ne rătăcim”! Țineți aproape”.

Carmen de la Sălciu a confrimat pe pagina ei că ea este fata pe care Culiță Sterp o va salva în videoclip. „Cât de tare pot să îmi doresc să stric o surpriză? Uite, chiar am să o fac. Tocmai am terminat de fimat videoclipul în care am fost violată, bătută, jefuită cu bestialitate de un agresor căruia nu i-a făcut nimeni nimic, iar eu sunt la marginea pădurii”, a povestit Carmen de la Sălciua despre videoclipul în care va apărea alături de fostul ei soț, Culiță Sterp.

Publicat: 17 oct. 2019, 11:20 Autor: Loredana General
Pe aceeași temă