Cardi B a drogat si jefuit barbati! De ce a facut asa ceva artista

Publicat: 28 Mar. 2019, 10:38 Vedete

Fosta dansatoare la bara are un trecut plin de aventuri. Unele bune, altele mai putin bune. Artista anului 2018 sustine ca a facut ce a trebuit.

Cardi B a drogat si jefuit barbati pe vremea in care era striperita. Inainte sa devina celebra, artista dansa la bara intr-un club din vecinatatea scolii sale. Acolo facea tot ce era necesar pentru a strange bani. Din aceste sume de bani se intretinea pe ea, dar si pe familia ei.

Recent, Cardi B a marturisit ca a drogat si jefuit barbatii care voiau sa faca sex cu ea. Din pacate, artista a fost criticata aspru de fanii ei de pe Instagram. Dar cum Cardi B e un spirit liber, nu este deranjata de valul de ura pe care l-a atras.

Cardi B a drogat si jefuit barbati

  • „Indiferent dacă au fost sau nu alegeri proaste, la vremea respectivă, am făcut ceea ce trebuia să fac pentru a supraviețui”, a scris ea adăugând că „Nu am pretins niciodată că sunt perfectă sau că provin dintr-o lume perfectă”.

Clipul video in care face aceste marturisiri este vechi. A fost realizat in urma cu 3 ani, cand cineva a acuzat-o ca nu merita succesul pe care il are. Haterii spuneau ca artista Cardi B nu a muncit pentru faima ei deci nu o merita.

Cardi B a facut orice pentru supravietuire

  • „Nimic nu mi-a fost dat. Nimic! Au fost lucruri din trecutul meu, bune sau rele, pe care am simțit că trebuie să le fac pentru a supraviețui. Fac parte dintr-o cultură hip-hop unde poți vorbi despre locul din care vii sau despre lucrurile greșite pe care a trebuit să le faci pentru a ajunge unde ești. Am avut opțiuni foarte limitate”, a spus ea în film. Cardi B a spus că invita bărbații la un hotel după care îi droga și le lua banii.
  • „Nu am glorificat niciodată lucrurile pe care le-am spus în acel live video, niciodată nu am pus aceste lucruri în muzica mea, pentru că nu sunt mândru de ele și nu simt responsabilitatea de a le expune”, a mai adaugat Cardi B. Artista a scris istorie in 2019. A devenit prima femeie care a castigat premiul Grammy pentru cel mai bun album rap.
Publicat: 28 Mar. 2019, 10:38 Vedete
Pe aceeași temă