Câte operații estetice are Cardi B? Artista a mărturisit motivul pentru care le-a făcut

Publicat: 25 Feb. 2021, 10:54 Vedete

Multe persoane se întreabă câte operații estetice are Cardi B și motivul pentru care și le-a făcut de-a lungul timpului. Celebra cântăreață a făcut mărturisiri în acest sens și le-a răspuns urmăritorilor ei la întrebări.

Este una dintre cele mai populare cântărețe la nivel mondial, iar orice apariție a sa pe scenă, la evenimente și concerte, este de nota zece, de la costumație, muzică, până la fiecare detaliu și echipa de dans. Însă, Cardi B ascunde un „secret” vis-a-vis de operațiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului: ce intervenții estetice are artista și care a fost motivul pentru care și le-a făcut?

Într-o discuție cu Mariah Carey, Cardi B a recunoscut de ce și-a făcut operațiile estetice. Vedeta a crescut în Bronx.

„Există multe femei din Republica Dominicană care arată într-un anumit fel. Ele au un păr moale, frumos, plin de bucle. Când eram mai tânără, oamenii mă întrebau de ce am părul uscat. Obișnuiam să mă vopsesc, iar oamenii îmi spuneau că am părul aspru. Mă simțeam foarte ciudat. În Bronx, toată lumea vrea să aibă forme, așa că tinerii bărbați îmi spuneau: ‚Uită-te la fundul tău. Nu ai sâni’. Mă simțeam urâtă, parcă nu mă dezvoltasem”, a zis aceasta.

Cardi B: ”Am apelat la medicul estetician și m-am simțit super încrezătoare după”

„Chiar dacă aveam 18 ani când am devenit dansatoare, puteam să îmi permit operația la sâni, deci fiecare problemă pe care o aveam cu sânii mei a dispărut. Când aveam 20 de ani, am fost într-un club de noapte urban, iar dacă vrei să dansezi acolo, trebuie să ai un posterior mare. Deci am avut multe probleme în legătură cu acest lucru. M-a dus înapoi la problemele din liceu. Deci am apelat la medicul estetician și m-am simțit super încrezătoare după”, a mai spus ea.

Cardi B are fațete dentare, liposucție și o a doua mărire a sânilor pe care a făcut-o după nașterea fiicei, arată Verdict.

„Acum, îmi fac propria mască și am grijă de părul meu natural, deci mă simt mai bine pentru că tot ce ziceau oamenii de mine nu era adevărat. Părul meu nu arăta rău pentru că era uscat. Părul meu arăta rău pentru că nu știam să am grijă de el”, a mai spus el.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 25 Feb. 2021, 10:54 Vedete
Pe aceeași temă