Divorț-șoc! Cardi B îi spune ”la revedere” soțului ei, după 3 ani? Care e motivul principal al separării

Publicat: 16 Sep. 2020, 08:23 Vedete

Un nou divorț-șoc în showbizul extern! Cardi B și-a luat ”la revedere” de la soțul ei, la trei ani de la căsătorie. Care este motivul principal al separării.

Rapperul american Cardi B și artistul Offset și-au spus ”pa-pa” după trei ani de la căsătorie. Astfel că, cei doi au mers la notar pentru a înainta actele de divorț. Motivul pentru care s-au separat este cât se poate de serios: după o serie de despărțiri și infidelități, cei doi au decis să rupă de tot legătura și să meargă pe căi diferite.

Artista în vârstă de 27 de ani și celebrul rapper Offset au depus deja actele de divorț, iar acum așteaptă întâlnirea cu instanța, prima audiere având loc în data de 4 noiembrie. Cei doi și-au pus pirostriile în anul 2017, iar în 2018 a apărut fetița lor, Kulture Kiari Cephus.

La doar câteva luni de mariaj, avea să apară prima despărțire între Cardi B și Offset

Cântăreața Cardi B a făcut un anunț șocant pe Instagram, anunțând că ea și soțul ei, Offset, s-au despărțit, însă în condiții bune, în anul 2018. Se pare că totul a fost făcut pe grabăîn relația celor doi, nunta a fost făcută în secret iar atunci și despărțirea a lovit ca un fulger, atunci când nimeni nu se aștepta.

„Deci toată lumea m-a tot întrebat și știți, am tot încercat să lămuresc lucrurile cu tatăl fetiței mele. Suntem buni prieteni și suntem foarte buni parteneri de afaceri.

Este o persoană cu care vorbesc mereu și ne iubim foarte mult, dar lucrurile nu mai funcționează între noi de foarte mult timp. Nu este vina nimănui, bănuiesc că am încetat să ne mai iubim și acum nu mai suntem împreună. S-ar putea să dureze ceva timp până vom divorța, îl voi iubi întotdeauna deoarece este tatăl fetiței mele”, a spus Cardi B pe profilul ei de Instragram atunci.

Publicat: 16 Sep. 2020, 08:23 Vedete
Pe aceeași temă