Cardi B este însărcinată pentru a doua oară! Cum a făcut publică marea veste

Publicat: 28 Jun. 2021, 13:37 Vedete
Cardi B este însărcinată pentru a doua oară! Cum a făcut publică marea veste

Deşi în urmă cu câteva luni, presa modenenă dădea ca sigur divorţul celebrei Cardi B de soţul ei, rapperul Offset, iată că cei doi vor deveni părinţi pentru a doua oară! 

Cardi B și Offset au împreună o fetiță de trei ani, pe nume Kulture. Acum, artista se pregătește să devină din nou mamă. Marea veste a fost un secret bine ascuns luni bune. Cardi a anunțat că este însărcinată la un eveniment muzical important, BET Awards. A făcut anunţul atunci când a urcat pe scenă alături de Migos, trupa din care face parte și soțul său.

Îmbrăcată într-o salopetă mulată, decorată cu nenumărate pietre strălucitoare, rapperița și-a pus în valoare burtica de gravidă deja proeminentă, printr-o inserție transparentă a ținutei.

Cardi B, cu burtica de gravidă la vedere

Cardi B şi-a arătat butica şi pe Instagram. Complet dezbrăcată, acoperită doar de o vopsea albă pe sâni și abdomenul deja proeminent, Cardi B a anunțat simplu vestea: „2!”. Fanii și vedetele, printre care Lizzo, Khloe Kardashian, Lis Nas X și Dj Khaled, au copleșit-o cu mesaje frumoase.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Sursa foto: Cardi B Instagram

Publicat: 28 Jun. 2021, 13:37 Vedete
Pe aceeași temă